2777
2789
عنوان

زنا رو این جامعه نابود کرد

1449 بازدید | 144 پست

اگه جدایی راحت بود خیلیا تا الان جدا شده بودن.... جامعه مریضه از ریشه... اگه تو جامعه شاغل بودن برای زنا راحت بود... زنا هم می تونستن مثل مردا تو شغلای ازاد باشن نقاشی ساختمون و کابینت ساز یا هر شغل دیگه ای داشته باشن الان قطب اقتصادی زندگی مردا نبودن.... می دونین خوبیش چی بود دیگه زنا محتاج پول شوهرشون نبودن و مردا هم یکسر نگران جیب و پولشون نبودن و به زنا به چشم پولخوره و دشمن پولشون نگاه نمی کردن... اخرش اینطور میشد که هر کس سر زندگیش بود از سر میل و رغبت بود.... نه زندگیای الان.... خودم اگه پول داشتم تا الان جدا شده بودم...زنا با این وضعبت تو زندگی حقیر شدن...اگه می تونستم مثل مردا شغل ازاد داشته باشم حاضر بودم برم کارگری و نون حلال در بیارم...برم جایی که مزد زحمتمو بگیرم...کارایی هم که الان هست برای زنا خیلیا پی سواستفاده هستن... دلم می خواد پول در بیارم نمی دونم جطور خودم لیسانس معماریم بهم نخندید ولی بازار کار واسم نیست چی میشد یه شغل بی دردسر پولساز داشتم... 

بابا مرد اگه ذاتش خوب باشه خوبه دیگه ربطی به درآمد زن نداره  مرد هم هست زنش استاد دانشگاه یا پزشکه ولی هرز میره 

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم معماری خوندم ولی زندگیم هرچی باشه ازش راضیم .شوهرم اجازه نمیده سرهرکاری برم منم موندم توخونه والا زور نیست ک کار کنم .کاربیرون خونه هرچی باشه سخته.ولی بانظرت موافقم کاش میشد زنا هم ی منبع درامدداشته باشن چون شوهر هرکاری بکنه میزنه توسرادم البته استثناهم هست

چرا فکر میکنین زن میتونه کارگری کنه؟

کابینت بسازه! من مردشم سراغ دارم نتونست تو این شغل دوام بیاره.

کلا واسه معماری بازار کار خیللی بده.

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

1. اول اینکه همشون و یا زیادشون دنبال سو استفاده نیستند ... جاهای در پیت بی نام نشان اینطوری شاید باشن 

2. عزیزم هزاران کار هست که یک بانو میتونه انجام بده 

3.بعضی ها که میگن به خاطر بچه و پول از همسرمون جدا نشدیم داریم با حقارت زندگی میکنیم ته تهش یک ترس است .. ترس از تغییر وضعیت و پا گذاشتن تو جایی که نمیدونی چه اتفاقی میافته یا فکر میکنی بد هست

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

اینکه جامعه بیشتر ب سمت مردا و منافعشونه غیر قابل انکاره ولی میدونی مشکل از ما خانوما هم هس 

اگه منه مادر پسرم رو درست تربیت کنم و بهش بفهمونم اون چیزی ک برتری میاره زور و بازو داشتن یا ب رخ ی جنس ظریف کشیدن نیس جامعه خیلی تغییر میکنه 

اگه ما خانوما موقع عقد وقتی ازمون میپرسن شرط ضمن هقد ندارین سفت و سخت پای اعتقاد و تحصیل و... ک براس زحمت کشیدیم بمونیم توسری خور نمیشدیم 

اگه موقعی ک خواستگار میاد هول برمون نداره و مثه خیلی از زنای زرنگ همین جامعه ب مرد بفهمونیم ک خیلی سرش منت میذاریم ک قراره زنش بشیم اونم با سیاست ن زور و بدخلقی .اونوقت میرسیم ب ی دنیایی ک مردا اینهمه زورگو نمیشدن

همیشه باید از خودمون شروع کنیم چون در حال حاضر نمیتونیم چیزی رو عوض کنیم باید مادرشوهر پسرای درستی تربیت میکردن و...

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
چرا فکر میکنین زن میتونه کارگری کنه؟ کابینت بسازه! من مردشم سراغ دارم نتونست تو این شغل دوام بیاره. ...

زن داریم تا زن و مرد داریم تا مرد ! روحیات و توانمندی ها و شخصیت ها متفاوته ! حالا چون یه مرد دووم نیاورده دلیل نمیشه که یه زن هم دووم نیاره 😐

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

تو اینستا اون دو تا دختر نجارو ندیدین؟ 

یا اون دختره که راننده تریلیه؟ 

یا زنای زیادی که کارگری میکنن یا توالت میشورن ولی با آبرو زندگی میکنن؟ 

این جامعه یعنی خودمون عزیزم. این چیزایی که نوشتی همه ش دیدگاه تو هست خیلیا هستن که اصلا با این فلسفه زندگی نمیکنن 

دنبال بهانه ایم که تقصیرا رو گردن یکی بندازیم .تا خودمونو قربونی حس کنیم و ذهن تنبلمونو التیام بدیم . 

من اهل شعار نیستم وقتی مزون داشتم و نمیدونستم پولامو چکار کنم ورشکست شدم . ناخونامو از ته گرفتم و تو یه هایپر مارکت کارگر شدم . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

جامعه خرابه عزيزم خود من قبل ازدواج با ليسانس رفتم سر كار كه متناسب با رشتم بود تازه دوست بابام هم بود رئيسم انقدر پيشنهاد گرفتم ديگه نرفتم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي