2777
2789
عنوان

زنا رو این جامعه نابود کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 144 پست
عزیزم واقعا این نظر شماست  همسر من که خیلی راضیه  با برنامه ریزی ومدیریت به همه چی میشه ...

احستت. 

البته بعضی زنا خودشونم  نهایت آمال و آرزوشون همینه. یعنی زندگی برای رضایت همسر، همسایه، بچه

مفهوم ( خود) رو نمیدونن و برای موارد بالا تربیت شدن. 

نمیتونن جور دیگه ای فکر کنن. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
مگه من گفتم وایسه کنار خیابون ؟؟؟باشه شما تمایل اری هرمدل کارب کنی مشکلی نداره .من نگفتم عیبه کسی که ...

طرز فکر تو رو از کامتهای سیاسی که گذاشنی فهمیدم و میشناسمت

شما همه تون زن رو برده میدونین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر داری چیه.... اینا رو کردن تو ذهن ما زنا و مارو برده جنسی کردن... من که همش دستم جلو شوهرم مثل گ ...

ن من منظورم این نبود خیلی از زنا هستن ک دارن پا ب پای مرداشون کارم میکنن من منظورم این بود زنا اگه میخوان کاریم بکنن باید ب فکر بچه هاشونو شوهرشونم باشن .نمیدونم ماجرای اهورارو شنیدین یا ن ک مامانش کار میکردو بچشو پیش کسی گذاشته بود و چ بلایی سرش اوردن من منظورم این بود ک باید  هرکاری ادم میکنه ب فکر زندگیشم باشه

1. اول اینکه همشون و یا زیادشون دنبال سو استفاده نیستند ... جاهای در پیت بی نام نشان اینطوری شاید با ...

اره من می ترسم...میدونی از چی؟ از اینکه جدا بشم و بعد تو خرج خودمو بچه بمونم بعد مجبور بشم برای نون خودم و بچم تن به هزارتا بیشرفتر از شوهرم بدم... منظورت از تغییر وضعیتو تونستم خوب توضیح بدم؟ 

طرز فکر تو رو از کامتهای سیاسی که گذاشنی فهمیدم و میشناسمت شما همه تون زن رو برده میدونین

برو بابا 😁😁باشه بشناس .من همه کسو کارم شاغلن خودمم دانشجوی  دندانپزشکیم محص اطلاعتون.مادرمم معلمه ...تو خونمم دست به سیاه سفید نمیزنم ...اگه من برده باشم کاش همه زنا برده باشن خیلی حال میده.

همین کلمه شوهر داری حال منو به هم میزنه انگار زن بوجود اومده تا شوهرداری کنه و وسیله ارضای نیازهای ...

من منظورم این نبود کلا زن نمیتونه کار کنه .زنم میتونه کار کنه ولی باید ب فکر زندگیشم باشه ب فکر بچشم باشه کجایه این حرف ایرادداره حالا

اون چیزی که باعث شده ما همه از خودمون ناراضی باشیم یه فرهنگ غلطه که از اول که چشم باز کردیم خودمونو وسط رینگ مسابقه دیدیم

همش مقایسه شدیم با هم سن و سالامون

کدوم بچه زودتر راه رفت کدوم زودتر حرف زد

کدوما تو مدرسه زرنگ ترن

بعد یواش یواش خودمون هم شروعذکردیم به مقایسه

سر درس خوندن سر کنکور 

بعد ازدواج و پول در آوردن و خونه و ماشین خریدن

حتی بچه دار شدن برامون مسابقه اس فلانی چندسالشه بچه داره فلانی چندسال بزرگتره نداره

هیچوقت برای خودمون زندگی نکردیم

هیچوقت بخاطر خودمون. حالمون .علاقمون کاری نکردیم

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
ن من منظورم این نبود خیلی از زنا هستن ک دارن پا ب پای مرداشون کارم میکنن من منظورم این بود زنا اگه م ...

من شوهرم انقدر دلمو شکونده که به فکر اون نیستم از داد زدناش تو خونه خسته شدم... دلم می خواد مادر خوبی باشم دلم نمی خواد بچم همیشه یه پدر وحشی و یه مادر گریون جلوی جشمش باشه...شوهرم ماشین و اموالشو میزنه با اسم مادرش اون که به فکر من و بچم نیست... دلم می خواست کار داشتم می رفتم کار می کردم و با بچم زندگی می کردم و شوهرمو با اموالش و مادرش می سپردم به خدا.... 

چرا فکر می کنی نمی تونن زنا.... تو خود ایران رفتم تو یه کارگاه ام ذی اف دیدم یه خانوم برش کاری می کن ...

الان شوهرت اجازه میده کار کنی یا نه؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ن من منظورم این نبود خیلی از زنا هستن ک دارن پا ب پای مرداشون کارم میکنن من منظورم این بود زنا اگه م ...

عزیزم اهورا استثنا هست 

مادر اهورا در نوجوانی با یکی که 19 سالش بوده ازدواج میکنه ( اشتباه اول )

بعد طلاق میگیره 

بعد میره زن یه ادم بی کار و بی عار میشه ( اشتباه دوم) ( چون گناه بزرگ و جامعه ما میکنه که زنی که طلاق گرفته مورد شماتت قرار میگیره )

ولی برای همون زندگی میجنگه و سرکار میره 

چون یک بچه داشته چون شوهرش بیکار بوده چون اون مرده خرج پسر زنش و نمیداده

حداقلش ایشون زنی بوده که از پس خرج و مخارج زندگیش بر میامده فقط تصمیات و انتخابات اشتباه داشته 

ولی شوهرش به بچش تجاوز میکنه اینجا دیگه تقصیر اون مادر بدبخت نبوده چون ما خیلی از این موارد داریم که پدر خود اون بچه به بچش تجاوز کرده ( 99% هم مادر تو خونه بوده و سرویس هم میداده --- البته منظورم این نیست بچه های مادرهای خونه دار در معرض تجاوزن ---- منظ.رم اینه که اون مرد فاسد بوده هرزه و بچه باز بوده --- به اون مادر بخت برگشته اخه چه ربطی داره )

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم