2777
2789
عنوان

زنا رو این جامعه نابود کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 144 پست

الان کلا بحث منحرف شد رفت ب نقاشی ساختمون عزیزم واقعا بات موافقم زن باید دستش تو جیب خودش باشه بعد ازدواج کنه سر اینه ک میگن سن پایین ازدواج نکنید حتما زن باید ب استقلال مالی برسه بعد ازدواج کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نقاشی ساختمون ؟من که حاصر نبودم هیچوقت چنین شغلایی داشته باشم با اینکه با شاغل بودن خانوما صد ...

اه خیلی بهتره از اینکه سر خیابان وایسته منتظر تا یکی جلو پاش نگه داره

شغل عیب نیست طرز فکرتو عوض کن

چرا فکر میکنین زن میتونه کارگری کنه؟ کابینت بسازه! من مردشم سراغ دارم نتونست تو این شغل دوام بیاره. ...

چرا فکر می کنی نمی تونن زنا.... تو خود ایران رفتم تو یه کارگاه ام ذی اف دیدم یه خانوم برش کاری می کنه... ولی این قضیه جا نیفتاده تو جامعه...خارج از ایران زنا این شغلا رو دارن اونا قویتر از ما هستن.... چرا فکر می کنید از پسش بر نمیاید  زنا کارای سخت تر از مردا می کنن به چشم نمیاد.... شوهر خودم نقاش ساختمونه خودم وقتی کار رنگ خونمون رو می کرد دیدم و بودم فکر نکنید خیلی کار خاصی انجام میدن.... فرق کار ما با اونا اینه که کار اونا مزد داره از ما نداره.... 

اه خیلی بهتره از اینکه سر خیابان وایسته منتظر تا یکی جلو پاش نگه داره شغل عیب نیست طرز فکرتو عوض کن

مگه من گفتم وایسه کنار خیابون ؟؟؟باشه شما تمایل اری هرمدل کارب کنی مشکلی نداره .من نگفتم عیبه کسی که میخواد انجام بده چه اشکالی داره .شخصا هرکاری نمیکنم شانش واسم مهمه.کسیم کارگری خونه بکنه واسم ارزش داره که پول حلال در میاره ولی دلیل نمیشه منم انجام بدم.یکمم به اعصابت مسلط باش دوستم .من مگه مخاطبم شما بودی که فوری میگی اه!طرز فکرتو عوص کن.دوسدارم طرز فکرم این باشه فکر نکنم به کسی ربط داشته باشه

یه زن و شوهر داریم شوهر هزینه های زنو تقبل میکنه ، برای آینده زن هم برنامه ریزی میکنه و حالا کم یا زیاد میگذرونن. 

یکی هم هست شوهر منت میذاره تحقیر میکنه آینده و روز میادای زن براش مهم نیست ... 

این زنها چطوری دووم میارن؟ احساس بدی بهشون دست نمیده وقتی میگن به خاطر نیاز مالی مجبورن با همچین مردی زندگی کنن؟ احساس تشابه با خانومای ... نمیکنن؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
زنی ک بیرون خونه کار کنه  ب نظرم خیلی سخت میتونه ب همسرداریش برسه.شوهرم وقتی نذاشت من بیرون کار ...

همسر داری چیه.... اینا رو کردن تو ذهن ما زنا و مارو برده جنسی کردن... من که همش دستم جلو شوهرم مثل گدا درازه و توی رختخواب و غذا و هیچی کم نمیذارم... اون از من همسرداریو گدایی نمی کنه ولی من از اون پولو گدایی می کنم... مگه من بهدنیا اومدم تا به شوهرم برسم و برای شوهرم به دنیا اومدم... من هم ادمم منم می خوام این چندسال زندگی ایده های خودم تو زندگی رو به نتیجه برسونم

زنی ک بیرون خونه کار کنه  ب نظرم خیلی سخت میتونه ب همسرداریش برسه.شوهرم وقتی نذاشت من بیرون کار ...

عزیزم واقعا این نظر شماست 

همسر من که خیلی راضیه 

با برنامه ریزی ومدیریت به همه چی میشه رسید 

در ضمن خانومها فقط جهت سرویس دهی و رسیدگی به مردها نیستند 

اونها دارای شخصیت امال و ارزو هستند 

این خیلی جالب نیست ( از نظر من البته ) مردی بگه عزیزم نرو سر کار فعالیت اجتماعی نکن .. دنبال خواسته ها و ارزوهات نرو .. کار نکن چون نمیتونی به من خوب برسی و سرویس بهم بدی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مگه من گفتم وایسه کنار خیابون ؟؟؟باشه شما تمایل اری هرمدل کارب کنی مشکلی نداره .من نگفتم عیبه کسی که ...

اگه به کسی ربطی نداره ترجیحا تو دفتر چه یادداشتت بنویس نه اینجا. ‌مخاطبت هم اینجا همه ن چون قسمت تبادل نظر کامنت گذاشتی نه پیغام خصوصی و گزینه ریپلای برای همه فعاله. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
یه زن و شوهر داریم شوهر هزینه های زنو تقبل میکنه ، برای آینده زن هم برنامه ریزی میکنه و حالا کم یا ز ...

من از دسته دومم برای خرید که میرم بیرون شوهرم اشکمو در میاره.... همیشه میگه تو پولو به باد میدی خودم باید باشم چیزی می خوای بخری... 

همین کلمه شوهر داری حال منو به هم میزنه

انگار زن بوجود اومده تا شوهرداری کنه و وسیله ارضای نیازهای جنسی باشه

اه اه

بابا زن هم انسانه باید منبع درامد داشته باشه

نه اینکه ببخشین برای یه سوتین یا یه کادو که بخواد برای مامانش بخره دستش جلو شوهرش دراززززز باشه

همسر داری چیه.... اینا رو کردن تو ذهن ما زنا و مارو برده جنسی کردن... من که همش دستم جلو شوهرم مثل گ ...

افرين عزيزم حرفات كاملا درسته. 

اگر ميتوني خودت يه كار درست كن اگر هم نه از صفر شروع كن كار عار نيست با هردرامدي باشه يه شروع حساب ميشه و بهت جسران ميده 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي