2777
2789
عنوان

باز بحث کنکور اومد کلی دلم گرفت😢

513 بازدید | 14 پست

با کلی امید درس خوندیم رتبه نسبتا خوب دانشگاه دولتی اما هیچی به هیچی😢رفتیم ارشد گرفتیم بازم هیییییچ به دردمون نخورد.کاش همونجا میدونستیم کدوم رشته ها کار داره و کدوم فقط مدرک خالییی😑😳😳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش اصن دانش آموز بودم و دوباره درس میخوندم😳نه بخاطر اینکه ک قبلا تخوندم ها نه اتفاقااون موقع هم تلاشمو کردم اما هیچ کی بهمون نگفت فقط تعداد کمی از رشته ها بازار کار و نتیجه دارن😢😡

کنکور چی شرکت کردی؟دنبال رشته خوب باش.بین دانشگاهها هیچ فرقی وجود نداره

تجربی... با این رتبه رشته خوب نمیدونم میارم یا نه‌.‌‌ دلم پرستاری میخواد حالا هر دانشگاهی

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
تجربی... با این رتبه رشته خوب نمیدونم میارم یا نه‌.‌‌ دلم پرستاری میخواد حالا هر دانشگاهی

آها منطقه چندی؟منطقه 3ک نمیشه ولی بقیه رو نمیدونم .از گوگل کانون قلم چی سرچ کن بعدش هر آخرین رتبه های قبولی توی رشته پرستاری پارسال رو ببین ی آماری دستت میاد عزیزم.انشالله ک بشین نشد هم سال دیگ.خدا بزرگه

سلام دوستان من و دوستام همیشه دی وی دی های آموزشیمون رو از سایت آسان کنکور میخریم خیلی سایت خوبی هست ویژگی که داره اینه که نماینده همه موسسات کنکوری هست و میتونین به صورت ترکیبی از همه موسسات ازشون سفارش بدیدبراتون سریع میفرستن به سراسر ایران  با پست رایگان بعد یه خوبی دیگه که داره اینکه تخفیف ها ی خیلی خوبی میدن تا 30 40 درصد بعد مشاوراشونم خیلی خوش برخوردن و کار آدمو راه میندازن مثلا من نمیدونستم کدوم استادا از همه بهترن باحوصله برام توضیح دادن تازه کلی هم تخفیف گرفتم.آدرس سایت آسان کنکور اینه: http://asankonkur.com/ 

شماره تماس مشاوران: 09364444587

02166863271-2

02166355350