2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 104 پست

من هفته 41 بدون درد رفتم معاینه شدم دردام شروع شد این یعنی اولش تو خونه علائم خاصی نداشتم

ماه اخرم هیچ دردی نداشتم

تو نزدیکی و پریود درد خاصی نداشتم ولی تو زایمان دهنم سرویس شد

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا 41هفته صبر کردم خبری از درد نبود انگار نه انگار کع باردارم قرار بود 13بدر زایمان کنم ولی رفتم 13رو بدر کردم خیلیم ریلکس بودم اخرش رفتمبا امپول فشارکشیدمش بیرون بنابراین جرواجر شدم😁

امپول فشار زایمانو به شدددت سخت میکنه

خواهر شوهرم ک پری های دردناکی داشت اما زایمانش راحت بود  نمیدونم

مرسی که جواب دادی عزیزم😍😍راستش من کلکسیون مشکلاتم هم پری هام هم رابطه هام .همه کارام کلا با زجره 

من تا 41هفته صبر کردم خبری از درد نبود انگار نه انگار کع باردارم قرار بود 13بدر زایمان کنم ولی رفتم ...

منم با امپول زایمان کردم😥

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
خلاصه حساب کن سوراخ دماختو به اندازه ده سانت با دست بازش میکنن دردش در همون حده😂

😱😱😱😱

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
مرسی که جواب دادی عزیزم😍😍راستش من کلکسیون مشکلاتم هم پری هام هم رابطه هام .همه کارام کلا با زجره&n ...

ایشالا زایمانت عوضش راحت باشه عزیزم 

خواهر شوهر من ک نیم ساعت درد کشید و زایمان کرد راحت ایشالا مثه اون باشی

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
مرسی که جواب دادی عزیزم😍😍راستش من کلکسیون مشکلاتم هم پری هام هم رابطه هام .همه کارام کلا با زجره&n ...

والا من سقط کردم  مرگو به چشمم دیدم  درصورتیکه  کسانی رو دیدم  با درد کم سقط کردن