2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 104 پست
دکترم میگفت درد داری خوبه زایمانت راحتر میشه ..راست میگفت 2 ساعته زایمان کردم😅

عه؟وای خدا کنه ...

من همین دردایی که دادم همش میگم ماه درد که اینه خدا دردای زایمانو به خیر کنه بعضی وقتا اذیت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ ولی من داشتم از ترس سکته میکردم فکر کن چنتااا زن در حال زایمان طبیعی  وجیغ زد ببینی در حال ...

راس میگی واقعا بده .من تو هفته ۲۳ گرما زده شدم رفته بودم بخش زایمان ان اس تی بگیرن .صدای چن تا جیغ شنیدم گریم گرفته بود جای اون زاعو ها خخخ

خیلی پشیمون میشی دردش هم ردیف درد قطع عضوه

شوخییی میکنیییی😐😐😐😐😐وایییییییی خدااااا .اابته تو فکرش هستم این دفعه برم با دکترم صحبت کنم ببینم‌چی میگه 😣😣😣

جفتش ترس داره  من اتفاقا بی هوش هم نبودم   دکتر منم خیلی گیر به طبیعی داد اما من پسرم در ...

اخه بچه درشت باشه که قضیه فرق میکنه اصلا بابا .خیلی داغون‌میشه ادم

اخه بچه درشت باشه که قضیه فرق میکنه اصلا بابا .خیلی داغون‌میشه ادم

به درشتی و ریزی نیست زیادم دخترم ریزه میزه بود سه کیلوهم نبود ولی من مردم و زنده شدم پسرم درشت بود ولی زایمان خوبی داشتم 

شاید چون زایمان اول سخته بیشتر اذیت شدی 

شاید.ولی تو زایمان دوم از ماه نهم هرکاری که واسه نرم شدن دهانه رحم لازم بود انجام میدادم شدید پیاده روی میکردم و پله بالا پایین میکردم