2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستانی که میخوام برم احتمالا خصوصیه  خب با پول اینم خیلی زیاد میشه خو😥😂😂😂

خیلی پشیمون میشی

دردش هم ردیف درد قطع عضوه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
من 2 ماه آخر درد تو لگنم داشتم ...هفته آخرم درد مثل زایمان ولی کمتر داشتم میگرفت ول میکرد😟 رابطه ا ...

😁😁😁اقا خب تجربه زایمان ندارم فکر کردم بهم ربط داره خخخ

چرا سزارین نمیکنی  من سزارین شدم

اخه شوهرم و دکترم میگن طبیعی .

منم قبلا اصلا به طبیعی فکر نمیکردم الان افتاده تو ذهنم .و اینکه از سزارین هم میترسم یه پرستار کامل برام توضیح داده تو سزارین چیکار میکنن ترس افتاده به جونم 😣😣البته از طبیعیم میترسم 😥😥ولی اگه به سزارین برسه ترجیح میدم بیهوش باشم 

اخه شوهرم و دکترم میگن طبیعی . منم قبلا اصلا به طبیعی فکر نمیکردم الان افتاده تو ذهنم .و اینکه از س ...

جفتش ترس داره 

من اتفاقا بی هوش هم نبودم  

دکتر منم خیلی گیر به طبیعی داد اما من پسرم درشت بود نمییشد پدرم در میومد

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
خب ناخوداگاه چشمم میخورد وقتی جیغ میزدن یهو چشمم میرفت سمتشون خیلیییی وحشتناک بود ولی جدا از دردش دل ...

برای منم خیلی حس عجیبیه اکثر خانوما با وجود درد زیادی که کشیدن بعضی وقتا دلتنگ روز زایمانشونن .این منو تحریک میکنه که امتحان کنم 😁البته درصد کمی هم هستن که اصلا نمیخوان دیگه به زایمان فکر کنن 

مال من 8ساعت طول کشید حالا خودت فکر کن کمه یا زیاده😁

کم که نیس ولی خب نسبت به بعضی ها که مثل زن داداش خودم ۱۳ ساعت درد میکشن به نظرم کمتره .ولی شنیدم درداش اصولا بیشتره