2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 104 پست

اولین نشونه اش درد های ریز ریره مثل درد پریود و منظمه ۲ تو هر آدمی متفاوته ک قبلش درد ماه داشته باشه یا ن بعضی ها دارن بعضی ها ندارن من تا روز زایمان نداشتم ۳ اصلا ب این موضوع ارتباطی نداره مهم اینه ک چقدر زمان میبره ک دهانه رحمتت باز بشه بعضی ها دو ساعت بعضی ها بیشتر من خودم بعد ۱۵ ساعت درد دهانه رحمم ۱۰سانت شد ولی بازم بچه ام ب دنیا نیومد و با دستگاه کشیدنش بیرون کلا زایمان طبیعی اونم اولین زایمان خیلی سخته و اینکه اگر بچه دختر باشه دردش بیشتره.. همیــن😊

من با درد کمر و زیر شکم از خواب پاشدم طوری بود که هرچند دقیقه یکبار میگرفت،بعدش ماه دردم داشتم از قبل

و اینکه فکر نکنم رابطه و پری ربطی داشته باشه به زایمان 

ولی در کل زایمان راحتی داشتم

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردای منظم تو کمر و شکم ،پاره شدن کیسه اب علایمش وقتی شروع بشه میفهمی ،ماه درد تقریبا همه دارن چون ر ...

چه جالب ممنون از توضیحت پس میتونم امیدوار باشم که اینا جدا از همند 

من که امشب رفتم زایشگاه کم مونده بود گریه شم استرس کشته بود منو یه ترسی بدی افتاده ب جونم😞

وااای نگو من روز زایمانم سرم تو دستم داشتم میرفتم تو اتاقم سالن خیلی بزرگ بود چنتا اتاق زایمان داشت من همینجوری داشتم اتاقارو نگاه میکردم میرفتم یکی تازه زایمان کرده بود یکی داشت جیغ میزد یکی پر خون افتاده بود کف اتاق یکی در حال زایمان بود یه وضعی بودا من اخرش از هوش رفتم از استرس😂😂😂

لامصب هزینه ش بالاس میگن ۱.۵ ایناس

این بالاست؟؟؟

پس انداز اگه داری. بده

ارزش داره به خدا

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
خخخخ بلاخره خوب بود یا غمگین؟

شمام مثل من فقط سه هفته دیگه داری😁😍

خودت چی ماه درد داری یا نه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
زایمان طبیعی الکی نیست که میگن تمام گناهان زن بخشیده میشه حتی حین زایمان فوت کنه شهید حساب میشه

چرته این حرفا

یعنی ما سزارین کردیم چند هفته پوکیدیم قبول نیست😐

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید