بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای من که خیلی خوب بوده خداروشکر امشبم یک زمین معامله کردیم خدا کنه خیر باشه برامون
ایشالا که خیره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
درست میگی.من تا بحال 4 بار از مهر اقتصاد گرفتم با کارمزد 4 درصد.الان که فکر کردم همش خبر وبرکت بود . ...
من که الانم تا حقوق واریز میشه به اون حساب مهر ایران انتقالش میدم بعد از رو اون خرجش میکنیم اینجور معدل خسابم ایجاد میشه درسته زیاد نمیشه ولی بهتر از هیچی به درد می خوره یه روزی
اوضاع خیلی خرابه خدا به هممون رحم کنه.ما متوسطا داریم فقیر میشیم پولدارا پولدارتر فقیرا فقیر تر
درست میشه ایشالا. توکلتون بخدا باشه. به مو میرسه ولی پاره نمیشه نگران نباشید.فقط باید این دوران سختی رو با ارامش و کمی قناعت طی کنیم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
18 درصد باز پرداخت 5 ساله.فکر کنم نزدیک 90 باید پس بدی
اینم سودش زیاده باز😕
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤