انشاگاالله اول خدا سلامتی به هممون بده و بعدم بی خونه ها خونه دار بشن من چند روزه ذهنم خیلی مشغول خو ...
عزیزم شما مستاجرید الان؟
ما رو بگو که خونمون رو فروختیم و بی خانمان شدیم خونه هم پیدا نکردیم😬😂
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
این خیلی خوبه من اصلا نمیدونستم ممنون گفتید ولی من نهابت بتونم یه وام دیگه بگیرم واقعا قسطاش سنگینه& ...
حتی رسالتم که میگی وام گرفتید اگه باز امتیاز داشته باشید میتونید انتقال بدید
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
[QUOTE=65542705]عزیزم شما مستاجرید الان؟ ما رو بگو که خونمون رو فروختیم و بی خانمان شدیم اره صباخان ...
ایشالا هرکسی که خونه میخواد بتونه چیزی که دوس داره و می پسنده رو بخره. من انقدر خونه دیدم و خوشم نیومده که دیگه حال گشتنم ندارم
ما ارول اردیبهشت خریدیم الان با این گرونی ها و قسط زیاد شدیدا تحت فشاری اما بهترین زمان ممکن خریدیم همین تحمل شرایط و برام اسون میکنه الان همین خونه ای که توش هستیم نسبت به زمانی که ما خریدیم متری ۵۰۰گرونتر شده
ببخشید اینکه میگیدامتیاز وام انتقال میدن یعنی من الان که ۲۰تومن گداشتم بعد ۲۰تومن وامم بردارم و۲۰تومت خودم بازم تو حساب بمونه تا ۴ماه دیگه یه وام دیگه به خودم بدن درسته؟