2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 111 پست
انشاگاالله اول خدا سلامتی به هممون بده و بعدم بی خونه ها خونه دار بشن من چند روزه ذهنم خیلی مشغول خو ...

عزیزم شما مستاجرید الان؟

ما رو بگو که خونمون رو فروختیم و بی خانمان شدیم خونه هم پیدا نکردیم😬😂

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله وام۲۰تومن میده اما تو میتونی امتیاز حسابتو انتقال بدی به نزدیکان درجه یک و به اسم اونا وامتو دری ...

این خیلی خوبه من اصلا نمیدونستم ممنون گفتید ولی من نهابت بتونم یه وام دیگه بگیرم واقعا قسطاش سنگینه 

این خیلی خوبه من اصلا نمیدونستم ممنون گفتید ولی من نهابت بتونم یه وام دیگه بگیرم واقعا قسطاش سنگینه& ...

حتی رسالتم که میگی وام گرفتید اگه باز امتیاز داشته باشید میتونید انتقال بدید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با این توضیحات شما منصرف شدم پول بذارم بانک مسکن چون وافعا میترسم یکسال پولم باشه بانک

اگه شرایط وام گرفتن ندارید به همین پولی که داری یه خونه هرچند کوچیک بگیر تا قسطتتون سبکتر بشه بعد سر فرصت مجدد وام میگیرید اینو میفروشید خونه دلخواهتو میخری.میتونید خونه ای که میخرین اگه مناسب شما نیست متراژش اون رهن بدید خودتون جای دیگه بشینید اینجور ارزش پولتون پایین نمیاد

[QUOTE=65542705]عزیزم شما مستاجرید الان؟ ما رو بگو که خونمون رو فروختیم و بی خانمان شدیم

اره صباخانم مستاجریم ایشالا زود ییه خونه خوب پیدا کنید دوباره بخرید

اگه شرایط وام گرفتن ندارید به همین پولی که داری یه خونه هرچند کوچیک بگیر تا قسطتتون سبکتر بشه بعد سر ...

پس شادی خانم من خونه بخرم با متراز پایین 

باشه پس دوباره فردا میریم دنبال خونه 

[QUOTE=65542705]عزیزم شما مستاجرید الان؟ ما رو بگو که خونمون رو فروختیم و بی خانمان شدیم اره صباخان ...

ایشالا هرکسی که خونه میخواد بتونه چیزی که دوس داره و می پسنده رو بخره. من انقدر خونه دیدم و خوشم نیومده که دیگه حال گشتنم ندارم

ما ارول اردیبهشت خریدیم الان با این گرونی ها و قسط زیاد شدیدا تحت فشاری اما بهترین زمان ممکن خریدیم همین تحمل شرایط و برام اسون میکنه الان همین خونه ای که توش هستیم نسبت به زمانی که ما خریدیم متری ۵۰۰گرونتر شده

ببخشید اینکه میگیدامتیاز وام انتقال میدن یعنی من الان که ۲۰تومن گداشتم بعد ۲۰تومن وامم بردارم و۲۰تومت خودم بازم تو حساب بمونه تا ۴ماه دیگه یه وام دیگه به خودم بدن درسته؟

پس شادی خانم من خونه بخرم با متراز پایین  باشه پس دوباره فردا میریم دنبال خونه

آره گلم پول بانک گذاشتن ضرر به اندازه پولت بخر بده رهن خودت نرو توش اگه به دلتم نبود.اما سعی کن موقعیت خوبی داشته باشه خود خونه که بعدن برا فروش دچار مشکل نشی منظورم داشتن آسانسور یا پارکینگ متراژ مهم نیست