2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 111 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای من که خیلی خوب بوده خداروشکر امشبم یک زمین معامله کردیم خدا کنه خیر باشه برامون

ایشالا که خیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

درست میگی.من تا بحال 4 بار از مهر اقتصاد گرفتم با کارمزد 4 درصد.الان که فکر کردم همش خبر وبرکت بود . ...

من که الانم تا حقوق واریز میشه به اون حساب مهر ایران انتقالش میدم بعد از رو اون خرجش میکنیم اینجور معدل خسابم ایجاد میشه درسته زیاد نمیشه ولی بهتر از هیچی به درد می خوره یه روزی

به شوهر من پیشنهاد کار تو تهران دادن بخاطر خونه اصلا بهش فکرم نکردیم حتی

اوضاع خیلی خرابه خدا به هممون رحم کنه.ما متوسطا داریم فقیر میشیم پولدارا پولدارتر فقیرا فقیر تر

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اوضاع خیلی خرابه خدا به هممون رحم کنه.ما متوسطا داریم فقیر میشیم پولدارا پولدارتر فقیرا فقیر تر

درست میشه ایشالا. توکلتون بخدا باشه. به مو میرسه ولی پاره نمیشه نگران نباشید.فقط باید این دوران سختی رو با ارامش و کمی قناعت طی کنیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من که الانم تا حقوق واریز میشه به اون حساب مهر ایران انتقالش میدم بعد از رو اون خرجش میکنیم اینجور م ...

شادی جان نگفتی چطوری ۱۰۰گداشنی ۶۰ میلون وام گرفتی مکه مهر ایران تا سقف ۶۰تا هم وام میده؟

18 درصد باز پرداخت 5 ساله.فکر کنم نزدیک 90 باید پس بدی

اینم سودش زیاده باز😕

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
انشاالله حتما خیره به سلامتی و دل خوش و شادی

ممنون عزیزم.خدا کنه پولش با زحمت وسختی کار شبانه روزی شوهرم.حقوق معلمی من جمع کردیم یک زمین تو شماله تو یکی از روستاهای چسبیده به شهر

شادی جان چطوری ۶۰تومن وام گرفتید مگه مهر ایران ۶۰تومن هم وام میده؟

بله وام۲۰تومن میده اما تو میتونی امتیاز حسابتو انتقال بدی به نزدیکان درجه یک و به اسم اونا وامتو دریافت کنی هرچقد که بخوای و امتیاز حساب داشته باشی

درست میشه ایشالا. توکلتون بخدا باشه. به مو میرسه ولی پاره نمیشه نگران نباشید.فقط باید این دوران سختی ...

ان شالله ما امیدواریم که روزای خوش مردمو ببینیم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️