2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 111 پست
اتفاقا من امروز رفتم مهر اقتصاد میره. البته من با معرفی اداره از ملت میخوام بگیرم

جدی

شوهر من میگفت هیچ بانکی ندادن😔

نمیدونم مهر اقتصادو رفته یا نه

میگم یمن خیلی وضعیتش بحرانیه براش دعا کن. میگه مردم کشور خودمون وضعیتشون بدتر از یمنه. یه فکر اونا باش. میگم شما یه عکس از کودکان کشور خودمون نشون بده که از گرسنگی مثل کودکان یمنی شده باشن😢 خونه هاشونم خراب شده باشه پدر خانواده هم تو جنگ شهید شده باشه یا قراره شهید بشه. دعا کردن که خرجی نداره. باشه اصلا براشون دعا نکن، مردم فقیر کشور خودت برات مهمن؟ یه قدم براشون بردار.
اصلا اینطور نیست دوبرابر نباید پس بدی  وام مسکن خانه اولی ها سودش ۸ درصده  اگه ۴۰ بذاری ...

بله بشرطی ک پول بخوابونی تو بانک اگ پول نخوابیده باشه سه برابر پولو سود میگیرن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرض نمیتونیم بکنیم کسی بهمون نمیده  من از بانک مسکن خودم اینا دقیق پرسیدم اصلا دوبرابر نباید پ ...

اگه بدون سپرده باشه دقیقا دوبرابر اطرافیانم همه گرفتن

اما سپرده گذاری کمتر مه اونم صبر ایوب میخواد یکسال سپرده گذاری

درست ما که از مهر گرفتیم خیلیم برکت داشت برامون اردیبهشت خرید به محض خریدن ما یهپ گرون شد اگه نخریده ...

اره صد درصد بهتره ولی خب قسطاش سنگینه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اتفاقا من امروز رفتم مهر اقتصاد میره. البته من با معرفی اداره از ملت میخوام بگیرم

وای مهر اقتصاد واماش خیلی بد و بی برکته. ما چند تا قسط مونده ازش تموم بشه پدرمون درومد خیلی سنگین رفت. اما بعضی بانکا مثل رسالت وامشون خیلی پر برکت و سبکه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

درست ما که از مهر گرفتیم خیلیم برکت داشت برامون اردیبهشت خرید به محض خریدن ما یهپ گرون شد اگه نخریده ...

درست میگی.من تا بحال 4 بار از مهر اقتصاد گرفتم با کارمزد 4 درصد.الان که فکر کردم همش خبر وبرکت بود .چون همشو تو خرید خونه وزمین هزینه کردم

شادی جان چطوری ۶۰تومن وام گرفتید مگه مهر ایران ۶۰تومن هم وام میده؟

من خودم ترجیح میدم وام یکی دو ساله باشه با قسط سنگین یهو تموم شه شرش بکنه تا اینکه بخوای هشت سال دوازده سال درگیرش باشی.پیر میشیم بخدا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قرض نمیتونیم بکنیم کسی بهمون نمیده  من از بانک مسکن خودم اینا دقیق پرسیدم اصلا دوبرابر نباید پ ...

من از چیزی که اتفاق افتاده بهت گفتم گلم اینکه چی تصمیم بگیری باخودته

وقتی بابام وام رو گرفت تازه بهش گفتن ک با سود ماهیانه و هزارتا بازیه دیگ باید 90پس بده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
همین یک سالی که پولو میخوابونن ادم نمیدونه سال بعدش چی میشه چه اتفاقی میفته اگرنه این کارو میکرد. ما ...

باز خوبه تو تهران باید همین پولو به پنجاه و پنج متری تو پایین شهر بگیری

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
وای مهر اقتصاد واماش خیلی بد و بی برکته. ما چند تا قسط مونده ازش تموم بشه پدرمون درومد خیلی سنگین رف ...

برای من که خیلی خوب بوده خداروشکر

امشبم یک زمین معامله کردیم خدا کنه خیر باشه برامون

باز خوبه تو تهران باید همین پولو به پنجاه و پنج متری تو پایین شهر بگیری

به شوهر من پیشنهاد کار تو تهران دادن بخاطر خونه اصلا بهش فکرم نکردیم حتی