2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 111 پست
چقدر خوابوندی چند وقته؟ اخه فرمول داره محاسبه ی معدل حساب. شوهرم میدونه. 

اره ولی برای ما محاسبه نکرد گفت ده تومن میشه گرفت.درصورتی که سال قبلش ده تومن بود من هی میریختم بر میداشتم ۵۰ تومن ۳۰ تومن ۱۰ تومن اینجوری

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اما اینو حساب کن که با تورمی که تو ایران داریم تو ۱۲ سال دوبرابر چیزی نیست

خب وقتی میتونی همین وامو از بانک مهر یا رسالت بگیری بدون سود چه کاری از مسکن بگیری سندتم گرو بانک اختیارشو نداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی ارزش نداره 

نمیگم ارزش نداره خوب سودش واقعا کمه ! اما اراده ی اهنین میخواد و اعصاب اروم گلم . من همسرم عصبیه دو روز اومد با همه دعواش میشد دیگه بهش گفتم نیا خودم رفتم دنبال کاراش .. دو ماه یا یک ماه و نیم کاراش طول میکشه .. اما سودش 8 درصده و پولت یک سال میخوابه. 

اوراق سود 18 درصد و همون اوراقش هم حدودا 10 تومنی میشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ما وام خونمون 18 تومن بود نزدیک دوبرابر هشت ساله باید پس میدادیم. قسط و وام خوبیش اینه که مبلغ قسطت ثابت میمونه پنج سال پیش 300 تومن برای مت خیلی زیاد بود اما به مرور سبک شد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ولی من چندبار وام گرفتم  دقیقم معدل گیری کرد و همونی ک خودم حساب کرده بودم وام دادن

برای من نمیدونم چرا لج بازی در آورد اصلا وقت نزاشت معدل بگیره!

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اصلا اینطور نیست دوبرابر نباید پس بدی  وام مسکن خانه اولی ها سودش ۸ درصده  اگه ۴۰ بذاری ...

شما مدت زمانی که باز پرداختت هست ضرب در مبلغ قسطت کن میبینی که دوبرابر دریافتی باید پس بدی البته برای وام مسکن بدون سپرده گذاری تازه هزینه خرید اوراق هم هست

اگه بخوای سپرده گذاری هم که یکسال باید پولت بخوابه

خب وقتی میتونی همین وامو از بانک مهر یا رسالت بگیری بدون سود چه کاری از مسکن بگیری سندتم گرو بانک اخ ...

اره خب اونا باز پرداختش نهایت ۳۶ ماهی ولی مسکن۱۲ ساله

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
بخاطر شرایط فعلی بازار، بدون سپرده هم دیگه نمیدن. چندروز پیش شوهرم رفت بگیده  هیچ بانکی نمیداد ...

اتفاقا من امروز رفتم مهر اقتصاد میره.

البته من با معرفی اداره از ملت میخوام بگیرم

یعنی دزد تر از بانک مسکن نداریم  پدر شوهر منم 40وام گرفت حدود 100باید پس بده  مردم بی ...

اخه قسطشم کم نیست خییلیی بابای خودم برجی800 فقط قسط اونجارو میده

واقعا وام های بانک مسکن سنگینه ولی خب مردمم وقتی مجبور باشن میرن میگیرن دیگ از سر دلخوشیشون خب نیست

بنفعه بانکه ک همه جوره میخوره انصاف نیست انقدر سود

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
اره خب اونا باز پرداختش نهایت ۳۶ ماهی ولی مسکن۱۲ ساله

درست ما که از مهر گرفتیم خیلیم برکت داشت برامون اردیبهشت خرید به محض خریدن ما یهپ گرون شد اگه نخریده بودیم دیگه نمیدونستیم بخریم.الان قسطش زیاد هست اذیتیم اما خوبیش اینه ۳ساله شرش کنده میشه

همین یک سالی که پولو میخوابونن ادم نمیدونه سال بعدش چی میشه چه اتفاقی میفته اگرنه این کارو میکرد. ما با 300 تومن نمیتونیم خونه خوب گیر بیاریم. خدا نگذره از ادمای بی انصاف و نون به نرخ روز خور. خونه 110 متری دو خواب که خ اصلی هم نیست کمد و پکیج و هیچی نداره خام خام میده 330 تومن. درصورتی که قبل گرونی ها میداده 270 تومن. انصافه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....