نمیگم ارزش نداره خوب سودش واقعا کمه ! اما اراده ی اهنین میخواد و اعصاب اروم گلم . من همسرم عصبیه دو روز اومد با همه دعواش میشد دیگه بهش گفتم نیا خودم رفتم دنبال کاراش .. دو ماه یا یک ماه و نیم کاراش طول میکشه .. اما سودش 8 درصده و پولت یک سال میخوابه.
اوراق سود 18 درصد و همون اوراقش هم حدودا 10 تومنی میشه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
ما وام خونمون 18 تومن بود نزدیک دوبرابر هشت ساله باید پس میدادیم. قسط و وام خوبیش اینه که مبلغ قسطت ثابت میمونه پنج سال پیش 300 تومن برای مت خیلی زیاد بود اما به مرور سبک شد
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اصلا اینطور نیست دوبرابر نباید پس بدی وام مسکن خانه اولی ها سودش ۸ درصده اگه ۴۰ بذاری ...
شما مدت زمانی که باز پرداختت هست ضرب در مبلغ قسطت کن میبینی که دوبرابر دریافتی باید پس بدی البته برای وام مسکن بدون سپرده گذاری تازه هزینه خرید اوراق هم هست
اگه بخوای سپرده گذاری هم که یکسال باید پولت بخوابه
یعنی دزد تر از بانک مسکن نداریم پدر شوهر منم 40وام گرفت حدود 100باید پس بده مردم بی ...
اخه قسطشم کم نیست خییلیی بابای خودم برجی800 فقط قسط اونجارو میده
واقعا وام های بانک مسکن سنگینه ولی خب مردمم وقتی مجبور باشن میرن میگیرن دیگ از سر دلخوشیشون خب نیست
بنفعه بانکه ک همه جوره میخوره انصاف نیست انقدر سود
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اره خب اونا باز پرداختش نهایت ۳۶ ماهی ولی مسکن۱۲ ساله
درست ما که از مهر گرفتیم خیلیم برکت داشت برامون اردیبهشت خرید به محض خریدن ما یهپ گرون شد اگه نخریده بودیم دیگه نمیدونستیم بخریم.الان قسطش زیاد هست اذیتیم اما خوبیش اینه ۳ساله شرش کنده میشه
همین یک سالی که پولو میخوابونن ادم نمیدونه سال بعدش چی میشه چه اتفاقی میفته اگرنه این کارو میکرد. ما با 300 تومن نمیتونیم خونه خوب گیر بیاریم. خدا نگذره از ادمای بی انصاف و نون به نرخ روز خور. خونه 110 متری دو خواب که خ اصلی هم نیست کمد و پکیج و هیچی نداره خام خام میده 330 تومن. درصورتی که قبل گرونی ها میداده 270 تومن. انصافه؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....