2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 111 پست
اخه پول کم داریم پس چبکار کنیم الان خونه ۱۳۰ ۱۴۰ میلیونه ما فقط ۱۰۰تومن داریم چیکار کنیم پس 

ببین ما امشب یک زمین معامله کردیم 30 تومن کم داریم دکتر چک دادیم به فاصله 45 روز.قراره از ادارم وام بگیرم 18 درصد چاره ای نیست شما هم وام 18 درصد بگیر اغلب بانکا بدون سپرده میدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه واقعا دیگه شرایط نداریم یه وام دیگه بگیریم از بنک مهر ایران چون که قسطامون زیاد میشه ولی بانک مسکن قسطاش کمه ولی واقعا دوستان درست میگن معلوم نیست تا سال دیگه چطور بشه

وام رسالت خیلی دزده من کلی پول خوابوندم اما به ۱۰تومن بیشتر وام ندادن پیچوندن.اصلا معدل گیری نکرد

ولی من چندبار وام گرفتم 

دقیقم معدل گیری کرد و همونی ک خودم حساب کرده بودم وام دادن

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
گذاشتیم با همون کام رسالت و فروش  طلا و فروش ماشین میشه ۱۰۰تومن ولی با ۱۰۰تومن جای خوب بهمون خو ...

حب پس مجبورید یه وام چهل تومنی هم بدون سپرده جور کنید چون ریسکه نگهداری پول. البته بازار کشش بالاتر از این رفتن رو نداره . نهایتا قیمتو میبرن بالا کسی نمیخره یا سرمایشون میخوابه یا مجبورن قیمت رو بیارن پایین ولی ریسکه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما۱۰۰تا گذاشتیم بانک مهر سر۶ماه ۶۰تومن وام گرفتیم فقط۴درصد کارمزد داره بانک مسکن علاوه بر سود زیاد ...

چطوری ۶۰ وام گرفتید بانک رسالت که سقف وامش ۳۰ تومن یا ۲۰ تومنه بیشتر نمیده

بله باز پرداختش طولانی هست ولی هرچقد گرفتی دوبرابرش باید پس بدی

اما اینو حساب کن که با تورمی که تو ایران داریم تو ۱۲ سال دوبرابر چیزی نیست

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ولی خود اوراقشم کلی میشه. درصد سود وامی که پول بخوابونی هم کمتره به نظرم

بله دوست همسرم اوراقی که خرید شد 11 میلیون و سود وامش هم 18 درصده سنگین تر از مسکن یکم هست اما سریع بهت میدن

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اخه واقعا دیگه شرایط نداریم یه وام دیگه بگیریم از بنک مهر ایران چون که قسطامون زیاد میشه ولی بانک مس ...

نمیتونید قرض کنید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من بانک های دیگ و وام های دیگرو خبر ندارم اما بابای خودم 3سال پیش وام مسکن گرفت30تومن بعد از این ...

یعنی دزد تر از بانک مسکن نداریم 

پدر شوهر منم 40وام گرفت حدود 100باید پس بده 

مردم بیچاره هم فقط گول قسطای کمشو میخورن

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
ببین ما امشب یک زمین معامله کردیم 30 تومن کم داریم دکتر چک دادیم به فاصله 45 روز.قراره از ادارم وام ...

بخاطر شرایط فعلی بازار، بدون سپرده هم دیگه نمیدن. چندروز پیش شوهرم رفت بگیده

هیچ بانکی نمیدادن. میگفتن حداقل یک ماه باید پول بخوابونی

میگم یمن خیلی وضعیتش بحرانیه براش دعا کن. میگه مردم کشور خودمون وضعیتشون بدتر از یمنه. یه فکر اونا باش. میگم شما یه عکس از کودکان کشور خودمون نشون بده که از گرسنگی مثل کودکان یمنی شده باشن😢 خونه هاشونم خراب شده باشه پدر خانواده هم تو جنگ شهید شده باشه یا قراره شهید بشه. دعا کردن که خرجی نداره. باشه اصلا براشون دعا نکن، مردم فقیر کشور خودت برات مهمن؟ یه قدم براشون بردار.

اصلا اینطور نیست دوبرابر نباید پس بدی 

وام مسکن خانه اولی ها سودش ۸ درصده 

اگه ۴۰ بذاری بعد یکسال ۸۰ وام میدن اگه ۶ساله مس بدی ۲۰تومک سود پولش یعنی ۸۰را باید ۱۰۰ پس بدی 

اگه ۱۲ ساله پس بدی ۴۰سودش  و ۸۰ باید ۱۲۰ بدی من اینا تو بانک دوسه روز پیش پرسیدم