2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 111 پست
اخه پول کم داریم پس چبکار کنیم الان خونه ۱۳۰ ۱۴۰ میلیونه ما فقط ۱۰۰تومن داریم چیکار کنیم پس 

خب چیزی کم ندارید که با وام میشه جورش کرد . ما کم کم صد تا کم داریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخه اوراق بخریم بعد سودبانکی میسه ۱۸ درصد خیلی زیاده  واقعا نمیدونیم چیکار کنیم ذهنم زیاد مشغو ...

عزیزم پولتونو کاش میذاشتید بانک رسالت تا امتیاز بگیرید چند ماهه و وام 4 درصد بگیرید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه اوراق بخریم بعد سودبانکی میسه ۱۸ درصد خیلی زیاده  واقعا نمیدونیم چیکار کنیم ذهنم زیاد مشغو ...

بانک مهر دو درصد و چهار درصد میده.. دو برابر پولت

ولی باید ۶ ماه بخوابونی

میگم یمن خیلی وضعیتش بحرانیه براش دعا کن. میگه مردم کشور خودمون وضعیتشون بدتر از یمنه. یه فکر اونا باش. میگم شما یه عکس از کودکان کشور خودمون نشون بده که از گرسنگی مثل کودکان یمنی شده باشن😢 خونه هاشونم خراب شده باشه پدر خانواده هم تو جنگ شهید شده باشه یا قراره شهید بشه. دعا کردن که خرجی نداره. باشه اصلا براشون دعا نکن، مردم فقیر کشور خودت برات مهمن؟ یه قدم براشون بردار.

برو بانک مهر ایران و رسالت هم بپرس شرایطشون رو.ما از جفتش وام گرفتیم

عزیزم پولتونو کاش میذاشتید بانک رسالت تا امتیاز بگیرید چند ماهه و وام 4 درصد بگیرید

گذاشتیم با همون کام رسالت و فروش  طلا و فروش ماشین میشه ۱۰۰تومن ولی با ۱۰۰تومن جای خوب بهمون خونه نمبدن اگه هم بدن طبقه سوم و چهار بدون اسانسور که اصلا جای پیشرفت نداره 

اره عزیزم بترس و.پولتو.تو.بانک نذار 

تو وضعی ک همه اقازاده ها و.کله گنده ها پولاشونو کشیدن بیرون و اماده فرارن تو ب امید سال اینده میخوای پول بذاری بانک؟؟

هرکاری میخوای بکنی الان بکن و تا سال اینده معلوم نیست نون برای خوردن پیدا کنیم یا نه چ برسه ب خونه 

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید

من بانک های دیگ و وام های دیگرو خبر ندارم

اما بابای خودم 3سال پیش وام مسکن گرفت30تومن بعد از اینک گرفت گفتن با سودشو چی وچی 90 باید پس بدی الان سه ساله داره قصطشو میده ده سال دیگم داره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

وام رسالت خیلی دزده من کلی پول خوابوندم اما به ۱۰تومن بیشتر وام ندادن پیچوندن.اصلا معدل گیری نکرد

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
گذاشتیم با همون کام رسالت و فروش  طلا و فروش ماشین میشه ۱۰۰تومن ولی با ۱۰۰تومن جای خوب بهمون خو ...

ماهم مشکل شمارو داشتیم برای همین قید تهران رو زدیم و اومدیم رودهن خریدیم .شکر خدا خیلی هم راضیم

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
وام رسالت خیلی دزده من کلی پول خوابوندم اما به ۱۰تومن بیشتر وام ندادن پیچوندن.اصلا معدل گیری نکرد

چقدر خوابوندی چند وقته؟ اخه فرمول داره محاسبه ی معدل حساب. شوهرم میدونه.