maralkhanoomi مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 عنوان بچه ها کمک | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست بچه ها من هفته پنجم بارداریم.علاقه شدیدی به دوغ و چیپسو پفک و خیار ماستو ماسته موسیر پیدا کردم به نظرتون طبیعیه چیکار کنم. تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜 1397/05/09 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 منم هفته پنجمم.امادیروزبجای دیدن جنین توی سونو۱فیبروم۱۷سانتی دیدن.سپردم به خدا.واسم دعاکنید ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
maralkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 منم هفته پنجمم.امادیروزبجای دیدن جنین توی سونو۱فیبروم۱۷سانتی دیدن.سپردم به خدا.واسم دعاکنید قبله این آزمایشو سونو نرفته بودی؟یعنی چی یعنی باردار نیستی؟از تهه دلم عات میکنم عزیزم نارحت نباش تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 قبله این آزمایشو سونو نرفته بودی؟یعنی چی یعنی باردار نیستی؟از تهه دلم عات میکنم عزیزم نارحت نباش باردارم امادکتراب پاکی روریخت رودستم.گفت جنین سقط میشه.سپردم به خدا.حتماحکمتی توشه. ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
بارلی_ناز عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 بعدشم تو این لحظه گریت گرفت شک نکن حاجت روا شدی. فدات مهربونم
titikarma عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1335 باردارم امادکتراب پاکی روریخت رودستم.گفت جنین سقط میشه.سپردم به خدا.حتماحکمتی توشه. خواهرم يه فيبرم بزرگ داشت و باردار شده بود خلاصه تا ماه اخر باهاش بود و زايمانشم طبيعي بود بعد زايمان فيبرمش ناپديد شده بود حتما با چند تا دكتر مشورت كن خواهرمم سنش همچين كمم نبود خدا بخواد نينيتو حفظ ميكنه