maralkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 عنوان بچه ها کمک 193 بازدید | 20 پست بچه ها من هفته پنجم بارداریم.علاقه شدیدی به دوغ و چیپسو پفک و خیار ماستو ماسته موسیر پیدا کردم به نظرتون طبیعیه چیکار کنم. تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜 1397/05/09 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soli عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 8155 جز چیپس و پفک بقیشو بخور هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد... جوانه شد.
مادرانه عضویت: 1396/03/08 تعداد پست: 5224 معلومه که طبیعیه،،ویارته دیگه خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ملیکاخانومم عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3778 طبیعیه.چون طبیعیه😅😅😅😅 آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
maralkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 طبیعیه.چون طبیعیه😅😅😅😅 چه جالب تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
بارلی_ناز عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 يعني منم همش ماست ميخورم نينيم پسره تاحالا هرکیو دیدم اینجور بوده بچش پسر بوده.انشالله هرچی ک هست سلامت بیاد.از ته دلت برا حال دلم و زندگیم دعا کن .خیلی محتاجم😔
maralkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 واقعا نمیتوننم یکیشو نخورم چون خیلی هوسی شدم به این موارد. تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
maralkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 تاحالا هرکیو دیدم اینجور بوده بچش پسر بوده.انشالله هرچی ک هست سلامت بیاد.از ته دلت برا حال دلم و زند ... الهی من فدات شم عزیزم تو این لحظه اذان با دلم از خدا میخوام هرچی که تو دلته برات بده به خدا توکل کن تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
بارلی_ناز عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 الهی من فدات شم عزیزم تو این لحظه اذان با دلم از خدا میخوام هرچی که تو دلته برات بده به خدا توکل کن قربونت عزیزم.گریم گرفت😭😭😭😭الهی ک بحق شش ماهه ی امام حسین هم شما هم بقیه ب سلامتی فارغ شید .
titikarma عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1335 تاحالا هرکیو دیدم اینجور بوده بچش پسر بوده.انشالله هرچی ک هست سلامت بیاد.از ته دلت برا حال دلم و زند ... بله جنسيت مهم نيست هر چي هست سالم باشن الهي حاجت روا بشي عزيزم و هرچي از خدا ميخاي بهت بده برات صلوات فرستادم من چند روزه حاجتمو گرفتم بعد از سال ها اول از خداي بزرگ و بعد خيلي امام رضا رو صدا زدم انشالله امام رضا كمكت كنه 🙏🙏🙏🙏
بارلی_ناز عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 بله جنسيت مهم نيست هر چي هست سالم باشن الهي حاجت روا بشي عزيزم و هرچي از خدا ميخاي بهت بده&nb ... قربون نفست خانم خانما.امیدوارم خدا از زبون شماها بشنوه و منم کمک کنه.ب سلامتی نینیتو بغل کنی انشالله
maralkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 قربونت عزیزم.گریم گرفت😭😭😭😭الهی ک بحق شش ماهه ی امام حسین هم شما هم بقیه ب سلامتی فارغ شید . بعدشم تو این لحظه گریت گرفت شک نکن حاجت روا شدی. تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
titikarma عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1335 قربون نفست خانم خانما.امیدوارم خدا از زبون شماها بشنوه و منم کمک کنه.ب سلامتی نینیتو بغل کنی انشالله الهي آمين🙏ممنون از دعاي قشنگت❤️