2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

193 بازدید | 20 پست

بچه ها من هفته پنجم بارداریم.علاقه شدیدی به دوغ و چیپسو پفک و خیار ماستو ماسته موسیر پیدا کردم به نظرتون طبیعیه چیکار کنم.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

معلومه که طبیعیه،،ویارته دیگه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاحالا هرکیو دیدم اینجور بوده بچش پسر بوده.انشالله هرچی ک هست سلامت بیاد.از ته دلت برا حال دلم و زند ...

الهی من فدات شم عزیزم تو این لحظه اذان با دلم از خدا میخوام هرچی که تو دلته برات بده به خدا توکل کن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
الهی من فدات شم عزیزم تو این لحظه اذان با دلم از خدا میخوام هرچی که تو دلته برات بده به خدا توکل کن

قربونت عزیزم.گریم گرفت😭😭😭😭الهی ک بحق شش ماهه ی امام حسین هم شما هم بقیه ب سلامتی فارغ شید .

تاحالا هرکیو دیدم اینجور بوده بچش پسر بوده.انشالله هرچی ک هست سلامت بیاد.از ته دلت برا حال دلم و زند ...

بله جنسيت مهم نيست هر چي هست سالم باشن 

الهي حاجت روا بشي عزيزم و هرچي از خدا ميخاي بهت بده 

برات صلوات فرستادم 

من چند روزه حاجتمو گرفتم بعد از سال ها اول از خداي بزرگ و بعد خيلي امام رضا رو صدا زدم انشالله امام رضا كمكت كنه 

🙏🙏🙏🙏

بله جنسيت مهم نيست هر چي هست سالم باشن  الهي حاجت روا بشي عزيزم و هرچي از خدا ميخاي بهت بده&nb ...

قربون نفست خانم خانما.امیدوارم خدا از زبون شماها بشنوه و منم کمک کنه.ب سلامتی نینیتو بغل کنی انشالله

قربونت عزیزم.گریم گرفت😭😭😭😭الهی ک بحق شش ماهه ی امام حسین هم شما هم بقیه ب سلامتی فارغ شید .

بعدشم تو این لحظه گریت گرفت شک نکن حاجت روا شدی.