2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه ❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 46 پست

خب من اگرعاشقش باشم واقعاصد درصدازدواج میکنم.ازپرورشگاه اوردن روالبته دوست ندارم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
وقتی هنوز وارد نقش زن نشدی نمیتونی ارزش بچه رو احساس کنی من دوران مجردیم علاقه زیادی نداشتم به بچه و ...

البته بری همه یکسان نیست این احساسی که میگی

من و شوهرم از قبل ازدواج تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم الان که 8 سال میگذره از ازدواجمون هنوز هم کوچکترین حس نیازی به مادر شدن و بچه داشتن نکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی به خاطر بچه نداشتن حاضر بودی از همسرت جدا بشی ؟؟ 

نمیدونم .جدا شدن که نه اما بدون شک اسیب روخی میدیم چون الان ۸ ماه اقدامم وخبری نشده.خودم ازیه طرف دارم عذاب میبینم از طرفی حرفا وکنایه های دیگران که چرا بچه نمیارید وهرچی براشون توضیح میدی بازم قانع نمیشن وهربار ازت میپرستچن چیشد.تحمل کردن شرایطش سخته.

امیدوارم هیچ نازایی وجود نداشته باشه

من عاشقققق شوهرم بودم از زمان دوستی تا الان که چندساله ازدواج کردیم اگرم میفهمیدم بچه دارنخواهدشد ذره ای برام مهم نبود.من حتی همه میگفتن زودبربن ازمایش بدین قبل ازدواج منم میگفتم ازمایش که به موقع میدیم امااگرازمایشمونم بهمدیگه نخوره تاثیری ابدااااا روتصمیممون نداره.عشق بالاترازاینه که دلیل اینجوری باعث جدایی بشه.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

من وقتی ازدواج کردم اصلا دلم بچه نمیخواست تا ۴ ۵ سال. همه اش میگفتم ما همدیگه را داریم و با هم خوشبختیم بچه نمیخوایم.همسرم هم به خاطر من حرفی نمیزد. ولی کم کم که سالی گذشت و سنم بیشتر شد و طبیعتا روحیه و افکارم تغییر کرد دلم میخواست مادری را احساس کنم.خصوصا وقتی طول کشید و مجبور به درمان شدم و ج نمیگرفتم دیگه نگران هم شده بودم.به هر حال لطف خدا شامل حالم شد و مادر شدم. ولی عزیزم به الانت فقط فکر نکن به آینده فکر کن که قطعا و طبیعتا تغییر خواهی کرد و به این فکر کن که تو یه سنی ممکنه خالی بودن زندگیت را حس کنی.فقط همه ی جوانب را بسنج

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

من در دوران مجردیم حس میکردم بچه یه چیز خیلی ضرورویه...

الان خدا هنوز لطفشو شامل حالم نکرده و نزدیک به1سال داره میشه که منتظرم.

نتیجه ی ناباروری مون هم متاسفانه ازجانب همسرم بود.الهی شکر اینقدر خوبی هاش زیاده که اصلا فکر جدایی هم زبونم لال نمیزنم.

ولی خب اطرافیان خیلی اذیت میکنن،با این حال حتی وقتی خواهرش میپرسه میگم من عفونت دارم باید درمان بشم بعد باردار شم.یعنی اجازه نمیدم هیچکس وارد حریم همسرم بشه.واگ خدا روزی بهم بچه نده دلم نمیخواد احدی بفهمه مشکل همسر عزیزمه....

اما خب بچه از پرورشگاه رو اگه خدایی نکرده موقعیت اقتضا کنه،دلم اصلا نمیخواد ...

نمیدونم .جدا شدن که نه اما بدون شک اسیب روخی میدیم چون الان ۸ ماه اقدامم وخبری نشده.خودم ازیه طرف دا ...

انشالله همینروزاخدایه بچه صحیح وسالم خوشکل بهتون بده.انشالله.

من در دوران مجردیم حس میکردم بچه یه چیز خیلی ضرورویه... الان خدا هنوز لطفشو شامل حالم نکرده و نزدیک ...

به نظرتون اگه مشکل از شما بود اونم حاضر بود این فداکاریو درحقتون بکنه ؟؟؟ 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
ممنون عزیزم انشالله.بخدا خیلی محتاجم.افسردگی گرفتم د

من ازته قلبم برات دعاکردم انشالله که خدادختریاپسرهمونی که میخوای بهت بده اصلانا امیدنشو.

به نظرتون اگه مشکل از شما بود اونم حاضر بود این فداکاریو درحقتون بکنه ؟؟؟ 

هیچکس از فردای خودش خبرنداره گلم.اما این بودن هیچ مادرشوهری قبول نمیکنه که عروس نازا داشته باشه.حتی اگه همسرت مشکلی نداشته باشه مغزش نیشورن.

نمیدونم چرا به عروس همیشه به چشم دشمن نگاه میکنن دزحالیکه خودشون عروس بودن ودخترشون هم عروس میشه.

بله حاصرم اگه کسیو دوسداشته باشم قید مادر شدنو بزنم بخاطرش

خیلی دوست داشتم چند تا مردهم تو سایت بودن این سوالو ازشون میپرسیدم .... اکثرا گفتن حاضرن به خاطر عشقشون قید مادر شدنو بزنن ، به نظرت آقایون هم حاضرن تو اینجور مواقع همچین فداکاری بکنن ؟؟ 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....