2777
2789
عنوان

✨ چله سوره فتح ✨

319 بازدید | 61 پست

سلام دوستان ، خدا قوت 💚

از جمعه ، یکم اسفند چله سوره فتح داریم ، یعنی هر یک از ما اعضای ختم روزی یک مرتبه سوره ی فتح را قرائت می کنیم و ابتدا برای سلامتی و تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عج) و سپس برای اعضای محترم ختم دعا می کنیم💫

🍀این ختم هدیه به مولا امام علی (ع) و حضرت صاحب الزمان (عج)

و هم چنین هدیه به جمیع اموات وجمیع شهدا من الازل الی الابد می باشد🍀

عزیزانی که تمایل به شرکت دارید لطفا اعلام بفرمایید 🌹

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

از خواص سوره فتح :

نزدیک شدن به امدادهای الهی: قرائت این سوره در هنگام سختیها، باعث نزدیکی به نصرت و گشایش الهی میشود، زیرا این سوره خود، سوره نصرت و پیروزی است.✨

آسان شدن امور دشوار: مداومت بر قرائت آن، باعث میشود مشکلات و امور بسته ای که فرد درگیر آن است، به اذن الهی گشوده شود.✨

آمرزش گناهان: به دلیل آنکه این سوره با غفران پیامبر (ص) آغاز می شود، امید به آمرزش برای قاری آن نیز افزایش می یابد.✨

کسب جایگاه شهدا در قیامت: در برخی روایات آمده است که ثواب تلاوت این سوره معادل ثواب کسانی است که در بیعت رضوان با پیامبر (ص) بیعت کردند، و این خود مقامی بسیار بزرگ است.✨

استجابت دعا: خواندن سوره فتح پس از نمازها، به ویژه در شب های قدر، برای استجابت دعاها بسیار مؤثر دانسته شده است.✨

امنیت در سفر: برای حفظ امنیت مسافران و رفع ترس در سفر، تلاوت این سوره توصیه شده است.✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من تو یه سختی افتادم و همش چله برمیدارم الان چند تا چله برداشتم بنظرتون مشکلی نیست تو این چله هم شرکت کنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

سلام من تو یه سختی افتادم و همش چله برمیدارم الان چند تا چله برداشتم بنظرتون مشکلی نیست تو این چله ه ...

سلام بانو ، نه ایرادی نداره می تونین هم زمان چند تا چله بردارید

امید داشته باشید ان شاءالله خیره

سلام بانو ، نه ایرادی نداره می تونین هم زمان چند تا چله بردارید امید داشته باشید ان شاءالله خیره

خب پس اسم منم بنویسید

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

سلام عزیزان ، لطفا پست اول را مطالعه کنید و در صورت تمایل اعلام بفرمایید 💖

@ماجراجو۱

@شـیـرکـاکـ۱۴۰۳ـائـو

@آسمان7

@دختران_بهشتی

@roze2522

سلام عزیزان ، لطفا پست اول را مطالعه کنید و در صورت تمایل اعلام بفرمایید 💖

@ملکـهپاییز۲۰

@محب_الحسین

@amirisara

@گندالف_خاکستری

@شلوارگل_گلی