2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه ❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 46 پست

نه نميكنم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم انشالله.بخدا خیلی محتاجم.افسردگی گرفتم د

انشالله خدا تا آخر سال نکشیده یه سه قلو بهت بده 😘

البته اسم یکیشونم باید بذاری نیایش 😠

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

اره حتما ازدواج ميكردم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D9%85-%D9%8A%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85&postId=65016275
به نظرتون اگه مشکل از شما بود اونم حاضر بود این فداکاریو درحقتون بکنه ؟؟؟ 

مطمئنم اینکارو میکرد...

من دیگه 23رو رد کردم..یه جورایی بعد4سال ازدواج دیگه زشته برام بخوام با احساسات بچگانه حرف بزنم...

البته بگم که عقده ی نداشتن فرزند روی دلم میمونه تا ابد...

نظر خانوم ها با اقایون خیلی تفاوت داره....خانوم ها به معنی واقعی تر عاشق و با گذشت هستن....من خودم پنج سال بچه دار نشدم...خدا رو شکر زندگی ام خوب بود زمانی که از دارو و دکتر رفتن خسته شدم و کنار گذاشتم بعد از دو سه ماه حامله شدم....توکل به خدا و از خدا خواستن.....الان با پسر گلم عشق میکنیم....میگیم ما چطور بدون بچه زندگی میکردیم...ولی عزیزم خوب فکرات بکن....و با همسرت اتمام حجت کن....نه سر هر مساله ای بگه تو ناراحتی چون نمیتونی مادر بشی بهانه ات اینه

خیلی دوست داشتم چند تا مردهم تو سایت بودن این سوالو ازشون میپرسیدم .... اکثرا گفتن حاضرن به خاطر عشق ...

راجب همسر خودم میتونم بگم که بله بخاطر من قید بچه رو حاصره بزنه اگه بچه دار نشم

قطعا اره چون بچه برای من فقط یه انتخابه نه الزام 

که کلا قصد دارم تو این کشور بچه دار نشم

ولی کسی که عاشق بچه س نباید اینکارو کنه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نمیدونم .جدا شدن که نه اما بدون شک اسیب روخی میدیم چون الان ۸ ماه اقدامم وخبری نشده.خودم ازیه طرف دا ...

عزیزم تو مجبور نیسی به دیگران توضیح بدی هرکی هم پرسید بگو نمیخوام بچه. دارم کیف میکنم با شوهرم