2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه ❌❌

1906 بازدید | 46 پست

تو زندگی بچه داشتن و مادر شدن چقدر مهمه براتون 

اگه یکیو دوست داشته باشید ، ولی بدونید ممکنه هیچ وقت ازش بچه دار نشید بازم حاضرید باهاش ازدواج کنید ؟؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

اره، البته الان نازایی تقریبا به صفر رسیده و میشه با کلی روش بچه دار شد، نشدم ادم بچه از پرورشگاه میاره.

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره، البته الان نازایی تقریبا به صفر رسیده و میشه با کلی روش بچه دار شد، نشدم ادم بچه از پرورشگاه می ...

با ایشون موافقم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بله برای من زیاد اهمیت نداره ک مادر شدن حتما از طریق زایمان و این چیزا باشه میتونه سرپرستی بچه ای رو قبول کرد 

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

وقتی دله ادم رو میشکونن ادم پشیمون میشه که بخاطرشون از بچه گذشته

فقط همین...

وگرنه اگه مشکلی نیست اونم مشکلی نیست

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

وقتی هنوز وارد نقش زن نشدی نمیتونی ارزش بچه رو احساس کنی من دوران مجردیم علاقه زیادی نداشتم به بچه وبرام مهم نبود اما الان که یک زن هستم حس میکنم بچه داشتن جز الزامات هست.یک نیاز که حسش میکنی

اصلا برام اهميت نداره . من بي اندازه همسرمو دوست دارم و با هم تصميم گرفتيم حالا حالا حتي حرف بچه رو هم نزنيم و اگر روزي بچه خواستيم بايد با رضايت طرفين باشه و اوني كه بچه نميخواد در اولويته و كسي اون يكيو مجبور نكنه. نازايي كه اصلااااااا برامون مهم نيست البته نازايي زنان تقريبا صفر درصده و فقط مرد نازا داريم كه اونم اگر براي همسرم رخ بده تا جون دارم پاش ميمونم و هرگز براي مادر شدن ازش جدا نميشم . 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
وقتی هنوز وارد نقش زن نشدی نمیتونی ارزش بچه رو احساس کنی من دوران مجردیم علاقه زیادی نداشتم به بچه و ...

یعنی به خاطر بچه نداشتن حاضر بودی از همسرت جدا بشی ؟؟ 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....