2777
2789
من قبل عید طلا فروختم

منم بیام؟

اونم خیییلی هااااااا

تاوقتیکه تقلب می‌کنی!!!تاوقتیکه دنبال پارتی بازیهستی .تاوقتیکه وای‌فای‌ بقیه رو هکمی‌کنی!!تاوقتیکه قوانین عادیشهروندی رو رعایت نمی‌کنی!!تاوقتیکه تو ساعت کاری اداریت کارشخصی می‌کنی باکمال احترام باید بگم غلط می‌کنی ژست انتقاد ازمسئولین می‌گیری. مسئول که از مریخ نمیاد، ازهمین مردمه!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا دفترخونه؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
اره واسه سند زدن

برا سند زدن من پرسیدم گفتن برا آپارتمان به قیمت ۴۰۰ تومن حدودا ۳۰۰.برا خریدار.فکر کنم فروشنده هم همینطور باشه.چون نصف نصفه.البته قبلش هزینه دارایی و..را داده

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

۳۰۰ هزار

هفت تومن 

نه عزیزم اینقدر نیست