2777
2789
عنوان

رفتیم خرید....

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محصول گردو امسال به خاطر شرایط آب و هوا خیلیییی کم شده واس همین گرونتر میشه امسال.... ولی در کل همه ...

شوهرم دیشب میگفت مغزگردودرجه 2شده کیلویی 100تومن😲😲😲

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بچه ها با این وضعیت امکان داره بانکها ورشکست بشن و پولهامون نابود بشن؟؟ یا جنگ بشه بانکهارو آتیش ...

منم پولام بانکه، نمیشه  که چندین میلیون پولو اوورد تو خونه چال کرد زیر خاک، شایدم بشه نمیدونم😒😒

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
من و همسرم هر دو کارمندیم بچه نداریم ماهی یک و خورده ای پول خورد و خوراکمون میشه..واقعا موندم چرا... ...

ما چهار نفریم ماهی یه تومن خرج میکنیم 😯😯 ما بقیشو پس انداز قناعت کن خواهرم 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
دقیقا ماهم شایدم بیشتر بااینکه گوشت و برنج و شکر و خیلی چیزا رو از خپنه مامان خودم یا مادرشوهرم تام ...

بله منم مثل شمام..اصلا بعضی روزا چیزی نمیپزمدیا خونه مادرمم...انا یک و نیم فقط پول خوراکمون میشه...پول ماهانه ساختمون و اب و برق هزینه موتور و ماشین و رفت و امدم بماند

الحمدالله مستاجر نیستم خدا بداد مستاجرابرسه

کیلو  بوشهر۱۲۰۰

من ک کلی غر زدم ب شوهرم ک چرا گرفتی میدادی ی چیز دیگه، البته چون میدومه من فقط هندونه میخورم و دوست دارم گرفته ولی تو این گرونی باید از چیزای ک دوت داریم دست بکشیم و چیزایه ضروری رو بگیریم

خانوما الان دیگه وقتشه وقتشه که به فکره باقیات و صالحات باشین یک روز در میون روزه بگیرین هم ثوابه هم ...

فکرت عالیههههه، باید بریم تو کار روزه، حداقل روزه های قضامونک میگیریم نباید بابتش پول بدیم😊😊

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
شوهردوستم کارمندبانکه میگفت نقدینگی هاتون روازبانک خارج کنید.میگفت سیستم دستکاری بشه یک ریال هم بهتو ...

راس میگی بخدا؟؟ 

کدوم بانک.مثلا؟ 

تو رو خدا بپرس باز بیا توضیح بده 

از ماست که بر ماست اگه بریزیم خیابون حداقل زیر بار ظلم نمردیم 

صدامون به جایی نمیرسه .تابخوایم آزادش کنیم خفه مون میکنن 😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
منم پولام بانکه، نمیشه  که چندین میلیون پولو اوورد تو خونه چال کرد زیر خاک، شایدم بشه نمیدونم😒 ...

یعنی شما پولاتونو از بانک برنمیدارین؟

بخاطر یکی دو تومن سود میخواستم بزارم بانک که میگن نزار😢😢😢