2777
2789
عنوان

رفتیم خرید....

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست
تا کالات چی باشه خواهر، انگور و انجیر ندی یه وقت، ما از اینا داریم😏😏 یه درخت انگور و توتم تو حیاطم ...

ما برگه انگور داریم بهت میدم دلمه درستوکن 😋 عوضش انجیر بده ما خودمون دوتا درخته توت داریم 😛 توتاشو خوردیم به همسایه هام دادیم همسایه هام تو ظرفامون شکلات و ابنبات میزاشتن میدادن 😛

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
عه موزه حیفه 😯 خرابشو ببر جای سالمشو بده شوهرت بخوره. بعد که خورد بگو ببین چقد فداکارم یه دونه موز ...

خواهر شوهرم برا مشکلش تغذیش از یه بچه دوساله هم مهمتره،، هرچی خراب و موندس خودم میخورم خوباشو میزارم برا اون، تازه ناز میکنه نمیخوره، امشب مغزاشو نخورد مثلا، ببین چقد وضعمون خوبه😏، بادوم و گردو و پسته و بادوم زمینی میخوره هرروز، منم نگاش میکنم که یه وخ کم نخوره😏😏

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما برگه انگور داریم بهت میدم دلمه درستوکن 😋 عوضش انجیر بده ما خودمون دوتا درخته توت داریم 😛 توتاشو ...

قبول نیس بازم، نه من بلدم دلمه بپزم نه مادرم😒😒😒

درخت پسته ندارین؟ انبه؟ گردو؟ 

خواهر شوهرم برا مشکلش تغذیش از یه بچه دوساله هم مهمتره،، هرچی خراب و موندس خودم میخورم خوباشو میزارم ...

عههههه 😯😯😯😯😯 خب توهم بخور قایم کن بریز تو جیبه شوهرت تا هروقت دستشو برو تو جیبش ببینه برداره بخوره خودتم تو حیبت بریز بخور 🙆 همشو به خواهر شوهرت نده 

قبول نیس بازم، نه من بلدم دلمه بپزم نه مادرم😒😒😒 درخت پسته ندارین؟ انبه؟ گردو؟ 

نه نداریم 🙆 اوووم یه بوچ بدم   خو میزاری درخته انجیر و یه تیکشو بیارم بکارم تو باغچمون تا بزرگ بشه انجیر بده خودکفا بشم ؟😍😍

اره شغل ازاد اینجوریه... من همسرم سرگرد ستاد کل نیرو مسلحه و خودم  معلمم جفتمون کارمندیم..حقوق ...

نگو عزیز جان ... نیروی مسلح  کم کم ۴ تومن حقوقشونه . معلم هام ۲ تومن .

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
نه نداریم 🙆 اوووم یه بوچ بدم   خو میزاری درخته انجیر و یه تیکشو بیارم بکارم تو باغچمون تا بز ...

اره دیگه چاره ای ندارم انگار

بیاااا وردار بببرر😂😂

معلم ها کجا دوتومن حقوقشونه؟؟؟؟؟ من و شوهرم معلیمم حقوقمون یک و سیصد تا یک  چهارصده

بچه ها با این وضعیت امکان داره بانکها ورشکست بشن و پولهامون نابود بشن؟؟ یا جنگ بشه بانکهارو آتیش ...

عزیزم خیالت راحته راحت  جامعه رو طوری کردن ک فقط مردم پول نداشته باشن وگرنه جیب بانک و... پر از پوله وگرنه این همه وام های میلیارید و چند صدمیلیونی از کجا داده میشه ...

اینا میخوان مردم از گشنگی بمیرن پول بیشتری ب جیب بزنن .خدا لعنت کنشون .

معلم ها کجا دوتومن حقوقشونه؟؟؟؟؟ من و شوهرم معلیمم حقوقمون یک و سیصد تا یک  چهارصده

والله فامیل ما ۲ تومن میگیره . شوهر خاله امم پلیس هست نمیگم رئیسه . ولی درجه داره ..ماهی ۴ تومن فیش حقوقیش رو دیدم .

سپاهیام ک خدا خیرشون بده ..عموم  سردار سپاهه ماهی ۵ تومن بهش میدن .

معلم ها کجا دوتومن حقوقشونه؟؟؟؟؟ من و شوهرم معلیمم حقوقمون یک و سیصد تا یک  چهارصده

عزیز دل باز شما میدونی ۲۴۰۰ حقوقت هست ..

اما بعضیا ک همون حقوق رو ندارن چی بگن ؟ اگر دونفر باشی راحت میتونی جمع کنی  الان نصف مردم ایران زیر خط فقرن . بخدا اگر شوهرم یا من ماهی ۱۲۰۰بود کلاهمون مینداختیم بالا ..

عزیز دل باز شما میدونی ۲۴۰۰ حقوقت هست .. اما بعضیا ک همون حقوق رو ندارن چی بگن ؟ اگر دونفر باشی راح ...

اره خوب هست ناشکری نمیکنیم ولی دوتومن نیست اصلا، و اینکه نه بنی داریم نه وام درست حسابی نه هیچ چیز دیگه، فقط یه حقوق میدن و بس‌

اره اما همش میره قسط.

منم دوتومن نمیگیرم عزیزم کی گفته معلم دوتومن حقوق داره.

دریافتی من یک میلیون و صد هزارم بازور میشه