2777
2789
عنوان

رفتیم خرید....

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست
عزیزم من خودم شوهرم رییس بانکه فامیل هم تو بانکهای مختلف داریم  این حرفای مه شما میزنی چیزی ...

خداکنه همینجوری که شمابگین باشه .منم چیزی که شنیدم روگفتم .ماهم سریه مسئله میخواستیم سرمایه گذاری کنیم که شوهردوستم که کارمندبانکه ایناروبهمون گفت ماهم فعلادست نگه داشتیم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه عزیزم هم تش تش و هم جمبو و لوزو نمیدونم چیه🤔🤔😂😂

تش تششش یعنی گرمه مثل اتیش

لوز هم یه میوه ترش مزه خوش مزه یچیزی بین انبه و اندازه گلابی ولی رنگ قرمز 

جنبو یه میوه بنفش اندازه کنار هندی با هسته بزرشگ میخوری دهنتم بنفش میشه

یکم گسه مزه ش ولی شیرین و خوشمزه ست

و دوتاشونم وحشی ان

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=65381285]اینجا  یازده عزیزم گوشت ۴۴ 😰 برنجم اگه نزارن جونبیا بکارن میره تو ۲۰ الانش هاشمی ۱۸ عنبر ۱۲[/QUOTE

عزیزم شما کجایین که گوشت اینقدر ارزونه والا تو شهر ما گوشت کیلو ۶۵ تومنه البته اینم قیمت یه ماه پیشه الان احتمالا خیلی بیشتر شده!

خانوما مفید برنامه ریزی کنین عینهو مامانه من یه روز خوراک لوبیا یه روز عدسی یه روز اش 😂😂😂😂😂 هی ...

اقاصال مقاومتی که میگن دقیقا خونه شماست😁😁😁

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
امروز موز خوردم 😋 خیار خوردم با گوجه دیروز خربزه ظهر خوردم شبم انگور خوردم 🐣 دوسته بابام از باغش ب ...

قبول نیسسسس‌، ما خیار و خربزه و اینا نداریم بخوریم

فقط انگور و انجیر و یه موز در حال خراب شدن

تش تششش یعنی گرمه مثل اتیش لوز هم یه میوه ترش مزه خوش مزه یچیزی بین انبه و اندازه گلابی ولی رنگ قرم ...

واااااااای خوش به حالتوووون...😍😍😍

چرا من تا حالا نخوردم همچین چیزایی با اینکه تو یه کشوریمااا😌😞

بچه ها یه سوال، شما ها که پولاتونو گذاشتین بانک مسکن واسه وام ناراحت نیستین که چرا باهاش طلا نخریدین که ۲ برابر سود کنین؟ ما بهمن پولمونو گذاشتیم واسه وام حالا من کلا داغونم همش به شوهرم میگم تو به حرف من گوش ندادی اگه طلا میخریدیم اصلا دیگه نیازی به وام نبود!

مام تو حیاطمون کلی گل و گلدون و سه تا درخت داریم من خودم میومدم ازت گلدون میگرفتم بهت کالا میدادم 🐣

تا کالات چی باشه خواهر، انگور و انجیر ندی یه وقت، ما از اینا داریم😏😏 یه درخت انگور و توتم تو حیاطمون هست حتی، درسته محصول نمیدن ولی خب از برگشون میتونیم پول دربیاریم

باز خوبه شماها همون مقداره کمم خرید میکنین ما که امشب روغن نداشتیم شام درست نکردم😭😭😭

😑😑 چی بگم خواهر، ان شاالله دست و بالتون باز میشه 

درست میشه ان شاالله

قبول نیسسسس‌، ما خیار و خربزه و اینا نداریم بخوریم فقط انگور و انجیر و یه موز در حال خراب شدن

عه موزه حیفه 😯 خرابشو ببر جای سالمشو بده شوهرت بخوره. بعد که خورد بگو ببین چقد فداکارم یه دونه موز بود داشت خراب میشد نیگاه بریدم خذابشو بقیه اشو دادم خوردی 😛 چقد خوشبختی که همسری به مهربونیه من داری   اجازه داری دسته فرشته خوشبختیتو ماچ کنی   

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
بچه ها یه سوال، شما ها که پولاتونو گذاشتین بانک مسکن واسه وام ناراحت نیستین که چرا باهاش طلا نخریدین ...

ما بانک شهر گذاشتیم، نه ناراحت نیستم، چون حسرت گذشتخ رو خوردن بیهوده ترین کار دنیاست، هیچ دردیو دوا نمیکنه