ghazaaall مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 3717 عنوان رفتیم خرید.... | مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست یه مشت چیزای الکی مث صابون، شامپو، مایع دستشویی، تاید، پنیر، پیاز و اینجور چیزا خریدیم شد صد و بیست و دو هزار تومن! نه گوشت خریدیم نه مرغ نه برنج نه روغن و اینجور چیزای اصلی....خیلی گروونیه واقعا، چرا هیشکی فکری نمیکنه؟ باید چیکار کنیم؟؟ به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍 1397/05/08 | 02:19 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشا19 عضویت: 1395/04/25 تعداد پست: 695 بعد از کلی زحمت جوش صورتمو درمان کردم حالا کرم صورتم اصلا نیست😥ژل شستشو هم که شده صد هزار😨من تحمل ندارم باز جوش بزنم
قیز عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 5908 من عاشقه انجیرم فکر نکنم وسعمون برسه امسال انجیر بخریم پسرم سرما خورده دیسب پول داروهاش بدون ... دفترچه بیمه نداره ؟ دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛 آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯
ghazaaall مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 3717 ای کاش میشد مبادله ی کالا به کالا کرد مثلا من خربزه تو حیاط و میدادم به یکی ازش هندونه میگرفتم یا به ... ما تو حیاطمون گل داریم خووووو، نمیشه کههههکی میاد گل بگیره چیز بده به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
سامیه18 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 27387 دفترچه بیمه نداره ؟ داره داروها وحشتناک گرون شده یه شربتش ۴۰ تومن بود یه شربت هم بیست خورده ای با چند تا چیز دیگه
ghazaaall مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 3717 بعد از کلی زحمت جوش صورتمو درمان کردم حالا کرم صورتم اصلا نیست😥ژل شستشو هم که شده صد هزار😨من تحمل ... قرصای شوهر منم نیس، کل شهرو گشتیم یه بسته و نصفی پیدا گردیم😑😑😐😐😐 به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
000cute000 عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 5950 هاااا هوا تشه تششس ولی جمبو و لوز نمیدونم شما بدونین چیه یان خیلی خوشمزه ست تو همه ی درختای ... نه عزیزم هم تش تش و هم جمبو و لوزو نمیدونم چیه🤔🤔😂😂
setayesh4setareh عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 557 مجبورنیستی باورکنی .ولی شک نکن بااین اوضاع به زودی شاهدهمچین اتفاقاتی هم هستیم عزیزم من خودم شوهرم رییس بانکه فامیل هم تو بانکهای مختلف داریم این حرفای مه شما میزنی چیزی جز شایعات نیس
ghazaaall مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 3717 من ک اصلا نمیتونم همین الان در حال خوردن پفکم منبع تنقلاتم رو ب کاهشه من شوهرم پفک و چیپسه، یعنی به دلایلی مجبور شدیم کنار بزاریم به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
قیز عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 5908 دقیقا چیا میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز موز خوردم 😋 خیار خوردم با گوجه دیروز خربزه ظهر خوردم شبم انگور خوردم 🐣 دوسته بابام از باغش برامون خربزه اورده. و فلفل و گوجه طبیعیه خودش کاشته بعد انگورم مامانم خرید هوس کرده بودم دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛 آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯
ghazaaall مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 3717 عزیزم من خودم شوهرم رییس بانکه فامیل هم تو بانکهای مختلف داریم این حرفای مه شما میزنی چیزی ... بابا و برادرشوهر منم تو بانک صادراتن، پولاشونم تو بانکه به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
پناه3 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 6290 خیارم ک گرون شده مغازه های اطرافه ما اعتصاب کردن خیارشور نمیارن فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
قیز عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 5908 ما تو حیاطمون گل داریم خووووو، نمیشه کهههه کی میاد گل بگیره چیز بده مام تو حیاطمون کلی گل و گلدون و سه تا درخت داریم من خودم میومدم ازت گلدون میگرفتم بهت کالا میدادم 🐣 دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛 آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯
ghazaaall مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 3717 تو وضعت خوبه ها پفکک داری ی سطل انجیرم ک داری ریاااا نباشه خالمم از باغچه خونشون انگور بدون هسته برامون اوورده، یه موز درحال خراب شدنم حتی داریم تو یخچال😏😏😌😌😌😌 به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
قیز عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 5908 داره داروها وحشتناک گرون شده یه شربتش ۴۰ تومن بود یه شربت هم بیست خورده ای با چند تا چی ... عه چه گرون 😯😯😯😯😯 با بیمه انقد بدون بیمه ببین چقده یا خداااا دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛 آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯
63hasti عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 16232 ریاااا نباشه خالمم از باغچه خونشون انگور بدون هسته برامون اوورده، یه موز درحال خراب شدنم حتی داریم ت ... راسته میگن پولدارا غم ندارن؟؟؟🤣🤣