2777
2789
عنوان

رفتیم خرید....

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست
تا اونجا رفتی یه پاستیل یا لواشک یا چیپلت میخریدی دیگه اه    

دوتا پفک توپی مزمز خریدیم😁😁😁 ولی دلم نیومده بخورم

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و همسرم هر دو کارمندیم بچه نداریم ماهی یک و خورده ای پول خورد و خوراکمون میشه..واقعا موندم چرا... ...

دقیقا ماهم شایدم بیشتر

بااینکه گوشت و برنج و شکر و خیلی چیزا رو از خپنه مامان خودم یا مادرشوهرم تامین میشه

خیلی وقتا هم خونه اوناییم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
گردو من میخریدم ۳۱شده ۴۵ اون چی تحریم فلزی روش تاثیر گذاشته یا چی؟

محصول گردو امسال به خاطر شرایط آب و هوا خیلیییی کم شده واس همین گرونتر میشه امسال....

ولی در کل همه چی گرون شده...

نبود گلم .. اصلا ی چیز وحشتناکیه ... مردم وایمیسادن میوه های خراب ک ی طرفش فقط سالمه میخریدن کیلویی ...

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو امشب برنامه پایش میگفت اصلا ربطی به ترامپ و مذاکرات نداره گرونی فقط مویریت افتضاح دلیلشه . سیف جلو حلو زن و بچشو مقیم کرده خارج تا خودش بارو ببنده بره

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
شوهر من که گفت لیست خوراکیهایی که خراب نمیشنو بنویس شاید تا سه ماه دیگه وضع خراب شه نتونیم چیزی ...

مادر منم اومد باهامون حدود پونصد تومن خرید کرد، شوینده و مرغ و اینجور چیزا‌، بابام میگفت خیلی گرونتر میشه همه چی

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
بچه ها با این وضعیت امکان داره بانکها ورشکست بشن و پولهامون نابود بشن؟؟ یا جنگ بشه بانکهارو آتیش ...

شوهردوستم کارمندبانکه میگفت نقدینگی هاتون روازبانک خارج کنید.میگفت سیستم دستکاری بشه یک ریال هم بهتون نمیدن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
خیلی گرونیه بی سابقه ایه واقعا همه هم ساکتن و عین چی میرن میخرن

از ماست که بر ماست اگه بریزیم خیابون حداقل زیر بار ظلم نمردیم 

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 
باید نخ مینداختی میبستی گردنت😁😁😁

وای دلم 😂😂😂👍👍حیف آره واقعا .ببین کارمون کجا رسیده که جنس چینی بنجول شده خدا تومن 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
دوتا پفک توپی مزمز خریدیم😁😁😁 ولی دلم نیومده بخورم

بح بح وازش کن خو یواش یواش بخور دیرتر تموم بشه 😍😍 نصفشم نگه دار فردا بخور 😋

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
بایدم همین کارو کرد ولی من موندم صلولت شمار چش به دلار و ترامپ و تحریم و اینا؟

صلوات شمار از چین میاد خوب خرید از چین هم با دلاره😏

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
محصول گردو امسال به خاطر شرایط آب و هوا خیلیییی کم شده واس همین گرونتر میشه امسال.... ولی در کل همه ...

من اصلا نمیتونم از گردو بزنم😞

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی