2777
2789
عنوان

رفتیم خرید....

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست
بایدم همین کارو کرد ولی من موندم صلولت شمار چش به دلار و ترامپ و تحریم و اینا؟

گردو من میخریدم ۳۱شده ۴۵

اون چی

تحریم فلزی روش تاثیر گذاشته یا چی؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ما هم نصف خریدامون مثل چای و دستمال و دارچین و تخم شربتی و هل و ...، موند فقط ضرور ی گرفتیم روغن و ب ...

تازه ما میخواستیم فندق و تخمه کدو و بوقلمونم بخریم که دیدیم بهتره تشریفمونو ببریم خونه

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما الان دیگه وقتشه وقتشه که به فکره باقیات و صالحات باشین یک روز در میون روزه بگیرین هم ثوابه هم هیکلتون میزون میشه هم مخارجتون میاد پایین 🙆

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
من ی هندونه خریده ام35 شد

کیلو  بوشهر۱۲۰۰

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

عوضش امنيت داريم 

شما حاليتون نيس تو كشورهاي ديگه همينم پيدا نميكنن 

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

من امروز 4 تا بادمجون 4 تا گوجه 4 تا میاز خریدم .با یه بسته پود سوخاری یه بسته ادامس و شار ژ 5 تومنی و یه چیز دیگه که اسمشو بگم ترور میشم نمیگم اونم دوتومن شد قیمتش روهم شد 22 تومن😐

مرغ کیلویی ده و سیصد خریدیم امشب    

نخرید مردم بخدا فقط یک ماه اعتصاب کنن مغازه دارها اعتصاب کنن همه چی درست میشه 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 

من از کی بوده گیلاس هوس کردم نشده بخریم بخدا

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
نخرید مردم بخدا فقط یک ماه اعتصاب کنن مغازه دارها اعتصاب کنن همه چی درست میشه 

ای خواهر همه بیشتر میخرن.تو همین نی نی سایت تاپیک میزنن برین خرید کنید واسه چندماهتون

تازه ما میخواستیم فندق و تخمه کدو و بوقلمونم بخریم که دیدیم بهتره تشریفمونو ببریم خونه

شما چه لاکچرین 😯😯😯 ما زرد الو میخریم دونه هاشو میشکونیم میخوریم جای تخمه و فندق  😯😯😯 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
زن زندگی نیستیاااااا😁😁😁 نگه دار خواهر پس فردا میشه ده تومن 

گم شده نیس خخخ رفتم همون تسبیح گرفتم دستم تازه ریا هم نمیشه😂

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم