2777
2789
عنوان

رفتیم خرید....

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 162 پست
بله منم مثل شمام..اصلا بعضی روزا چیزی نمیپزمدیا خونه مادرمم...انا یک و نیم فقط پول خوراکمون میشه...پ ...

خداروشکر ماهم هیچی نداریم خونه داریم

ما ماهی ۱تمن برا سوپری تو کشو گذاشته بعد همیشه حدود ۷۰۰هرماه نگاه میکنیم بدهکاریم 

شوهرم میدش که زیاد نشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم دیشب میگفت مغزگردودرجه 2شده کیلویی 100تومن😲😲😲

مغزه گردو میخورین ؟😯 من جوش میزنم گرد و پسته و فندق و بادومو شیرینی جات معافم 😯 فقط عیدا میوه پوس میکنم مهمون بخوره اخه همه تنبلیشون میاد میوه نمیخورن بعد من فقط مسعوله میوه ام میوه میخورم 🐣

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
ما چهار نفریم ماهی یه تومن خرج میکنیم 😯😯 ما بقیشو پس انداز قناعت کن خواهرم 

من خرج نمیکنم اصلا فدات شم شوهرم میکنه..

اخه زیاد نمیخورم که...ببین الان گوشت گوسفندو ببین چقدرگرونشده برا نمونه...بقیشم همینجوری دیگه..

البته یکم چیزای حاشیه ای زیاد میخرم اما واقعا درحد پولشون ارزش ندارن....

راس میگی بخدا؟؟  کدوم بانک.مثلا؟  تو رو خدا بپرس باز بیا توضیح بده

بخداراست میگم حتی دوستم میگفت کارتاموخالی کردم شوهرم میگه پول خونه بمونه بهتره تااینکه توی بانک بمونه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من از کی بوده گیلاس هوس کردم نشده بخریم بخدا

ما خونه مادرشوهرم بودیم ده دوازده روز، اونجا خوردیم😁😁 چه گیلاسایی بود خدایی‌، دید زیاد میخوریم بعد سه چهارروز میوه هاشونو عوض کردن، شد گرمک و اینا😂😂

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
منم نمیتونستممممم ولی مجبور شدم مجبووووووور،،،میفهمی😐😐

اره خوب میفهمم

لامصب این مملکت این یکیو خوب به همه شیرفهم کرده😞

سه ماهه نوتلا شوهرم برام نخریده

قبلا امکان نداشت هفته ای یکی نگیرم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
صدامون به جایی نمیرسه .تابخوایم آزادش کنیم خفه مون میکنن 😢

کار راحتی نیست مطمئنا اینا یزید زمانه ن ما باید از همه چی بگذریم اگه میخوایم باهاشون دربیوفتیم

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 

وحشتناااک گرون شده.مثلا دوغ 2500 بود شده 4800

پسته کیلو صد و خرده. گوشت 56 .پودر نارگیل نزریک 8 تومن شده و خیلییی چیزای دیگه.بچه هامون گتاه دارن😭 دلار 10 تومن شده .ریال نابود شده.کشور ما رو به سراشیبیه اونوقت یه عده میان رجز میخونن برا امریکا.یکی یه کاری کنه😔خسته شدیم😭

مغزه گردو میخورین ؟😯 من جوش میزنم گرد و پسته و فندق و بادومو شیرینی جات معافم 😯 فقط عیدا میوه پوس ...

نه بابانمیخوریم منم نمیتونم بخورم اسیدمعده میکشتم اگه گردوبخورم رفته بودمغازه میگفت دیدم مغزگردوخیلی هم عالی نبودکیلویی 100تومن زده ماشهرستانیم ببین تهران چیه دیگه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بخداراست میگم حتی دوستم میگفت کارتاموخالی کردم شوهرم میگه پول خونه بمونه بهتره تااینکه توی بانک بمون ...

ای امان.

ای امان 

اخه یه وام گرفتیم 

گذاشتیم بانک ک قسط خودش رو از سودش بده 

اگه اون رو در بیاریم قسط وام رو چجوری بدیم؟؟