ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 عنوان سنگ صفرا 401 بازدید | 8 پست سلام دوستان من از سال ۹۰ اینجا را میخوندم ولی الان عضو شدم تو سونو متوجه شدم سنگ صفرا دارم میخوام بدونم کسی سنگ صفرا داشته بدون جراحی خوب شده باشه؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب 1397/05/07 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 من کیسه امپر بود جراحی شدم به روش لاپاراسکوپیتحت نظر باش خطر داره ممکنه پاره بشه بریزه تو شکمچند تا سنگ داری؟ فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
mamanbad عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 5305 اخرین راه جراحیراحت میشیالبته اگه درد نداری فکر نکنم دکتر جراحی کنه اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 من کیسه امپر بود جراحی شدم به روش لاپاراسکوپی تحت نظر باش خطر داره ممکنه پاره بشه بریزه تو شکم چن ... یه سنگ ۱۷ میل دارم از جراحی خیلی میترسم اونم با بچه شیرخوار و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 حتما تحت نظر باش متخصص گوارشدارو میده بهت و ممکنه اب بشهبرا یه سنگ عمل نمیکننمن بیشتر از ۲۰ تا داشتم البته ریز بودنبد دردیه😭😭😭😭 فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
محمود۶۵ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 156 حتما تحت نظر باش متخصص گوارش دارو میده بهت و ممکنه اب بشه برا یه سنگ عمل نمیکنن من بیشتر از ۲۰ تا ... وقتی عمل کردین دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نیومد بعد عمل؟؟؟
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8149 یه سنگ ۱۷ میل دارم از جراحی خیلی میترسم اونم با بچه شیرخوار سلام عزیزم اگه اومدی پستمودیدی ممنون میشم جواب بدی سنگ صفراتون چیشدمن یه سنگ۱۸ میل دارم موندم چیکارکنم 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 سلام عزیزم اگه اومدی پستمودیدی ممنون میشم جواب بدی سنگ صفراتون چیشدمن یه سنگ۱۸ میل دارم موندم چیکارک ... سلام عزیزم هیچی😅 همچنان سر جاش هست و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8149 سلام عزیزم هیچی😅 همچنان سر جاش هست وای خدابه داد دوتامون برسه منم ازترس فقط موندم ببینم آخرش سنگه چیکارم میکنه😅😅 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿