2777
2789
عنوان

سنگ صفرا

401 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من از سال ۹۰ اینجا را میخوندم ولی الان عضو شدم تو سونو متوجه شدم سنگ صفرا دارم میخوام بدونم کسی سنگ صفرا داشته بدون جراحی خوب شده باشه؟

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

من کیسه ام‌پر بود جراحی شدم به روش لاپاراسکوپی

تحت نظر باش خطر داره ممکنه پاره بشه بریزه تو شکم

چند تا سنگ داری؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اخرین راه جراحی

راحت میشی

البته اگه درد نداری فکر نکنم دکتر جراحی کنه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کیسه ام‌پر بود جراحی شدم به روش لاپاراسکوپی تحت نظر باش خطر داره ممکنه پاره بشه بریزه تو شکم چن ...

یه سنگ ۱۷ میل دارم از جراحی خیلی میترسم اونم با بچه شیرخوار

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

حتما تحت نظر باش متخصص گوارش

دارو میده بهت و ممکنه اب بشه

برا یه سنگ عمل نمیکنن

من بیشتر از ۲۰ تا داشتم البته ریز بودن

بد دردیه😭😭😭😭

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
یه سنگ ۱۷ میل دارم از جراحی خیلی میترسم اونم با بچه شیرخوار

سلام عزیزم اگه اومدی پستمودیدی ممنون میشم جواب بدی سنگ صفراتون چیشدمن یه سنگ۱۸ میل دارم موندم چیکارکنم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
سلام عزیزم اگه اومدی پستمودیدی ممنون میشم جواب بدی سنگ صفراتون چیشدمن یه سنگ۱۸ میل دارم موندم چیکارک ...

سلام عزیزم هیچی😅 همچنان سر جاش هست

سلام عزیزم هیچی😅 همچنان سر جاش هست

وای خدابه داد دوتامون برسه منم ازترس فقط موندم ببینم آخرش سنگه چیکارم میکنه😅😅

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿