2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

.جیغ گریه کتک زدن به بچه های دیگه.تحرک زیاد.ناآرامی.یه جا نمیتونه بند شه.مثلا وقتی کولش میکنیم یه بند تکون میخوره.خلاصه خیلی اذیت میکنه کسی خوابه اذیتش میکرد.دست تو صورت همه میندازه وپنجه میگیره.خطر احساس نمیکنه درست نمیخوابه.بعدظهر اصلا نمیخوابید وشبها تا۲بیداربود صبح زود۵و۶بیدار میشد.من و شوهرم الان بچه مون گ۳.۵هست دیگه خسته شدیم طوری که دیگه اصلا بچه نمیخواییم.اما حالا ۱۰روزه پیش یه دکتر دیگه بردیمش قرصش رو عوض کردیم خوبتر شده

امروز ی مطلب خوندم که بیش فعالی بخاطر کمبود امگا۳ هست

فکر نکنم.به خاطر چیزای دیگه ست.فشار روحی و جسمی که مادر در حین بارداری داره.مسمومیت بارداری.فشاری که روی سر بچه در حین زایمان هست و...من هرسه رو در حین بارداریم داشتم

فکر نکنم.به خاطر چیزای دیگه ست.فشار روحی و جسمی که مادر در حین بارداری داره.مسمومیت بارداری.فشاری که ...

واقعا؟؟پسرمنم بدنیااومدنی سخت بدنیااومدبه سرش خیلی فشاراومدچون باوکیومم بدنیااومدنزدیک بوددچارخفگی بشه حتی سرش کج وکوله بود،یعنی توی ذهنش تاثیرمیزاره؟؟

.جیغ گریه کتک زدن به بچه های دیگه.تحرک زیاد.ناآرامی.یه جا نمیتونه بند شه.مثلا وقتی کولش میکنیم یه بن ...

دختره منم تمام علایم  بچه شما رو داره.. فقط خابش خوبه... بخدا دیونه شدیم از دستش

حرف شنویش چطور بود؟؟؟ 

اصلاخوب نبود اینا رو هم که این خانم فرستاده سبزه اینا هم اضافه کن اینا هم بود.یادگیری ضعیف.هنوز هم چیزی که ازش میخواییم درست انجام نمیده.مثلا اگه برم در خونه مامانم بگم مامان جون نیس اصلا حالیش نیست.خلاصه سخته.تا این بچه اومده من و باباش پیر شدیم.اما حالا که قرص میخوره با اسباب بازی هاش بازی میکنه کسی که خوابه اذیت نمیکنه یکم خوب شده.

2790
2778
2791
2779
2792