2821
2789
اصلاخوب نبود اینا رو هم که این خانم فرستاده سبزه اینا هم اضافه کن اینا هم بود.یادگیری ضعیف.هنوز هم چ ...

الان و تو سن کمتر سلام صداش میکردین واکنش خوبی داشت؟؟ 

واقعا؟؟پسرمنم بدنیااومدنی سخت بدنیااومدبه سرش خیلی فشاراومدچون باوکیومم بدنیااومدنزدیک بوددچارخفگی ب ...

نترس یه فامیلامون هم اینجوری بود هیچیش نشد.این علایم رو ازبچگی داشت.یه بند گریه میکرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگم به اسمش واکنش خوبی داشته قبلا و الان چطور؟؟ چون خیلی شیطنت دارن میگم.. یا جایی غیر از خونه باشی ...

به اسمش از همون بچگی واکنش داشت میگفت بله سرشو بر میگردوند.خونه بقیه که میریم اول آرومه ولی بعد شیطونی میکنه.باید بری پیش روانشناس و اعصاب روان اونوقت بهت میگن هست یا نه

میگم به اسمش واکنش خوبی داشته قبلا و الان چطور؟؟ چون خیلی شیطنت دارن میگم.. یا جایی غیر از خونه باشی ...

من از همون اول که ۲روزش بود فهمیدم چون با بقیه فرق داشت یه بند گریه میکرد تا ۱سالگی که دیگه ثابت ثابت شد.و ۳سالگی بردمش دکتر.من نمیتونم در مورد بچه شما قضاوت کنم.دکتر ها بهتر میفهمند

من از همون اول که ۲روزش بود فهمیدم چون با بقیه فرق داشت یه بند گریه میکرد تا ۱سالگی که دیگه ثابت ثاب ...

منم واقعا فرق شو با بقیه میبینم... خیلی نا آرومه.. همش بهونه میگیره گریه میکنه.. بیرون میریم که خیلی غیر قابل کنترله

هرشیطونی رو نمیشه گفت پیش فعال باید ببینی علایم دیگه هم داره

سلام ببخشید دختر من سه سال و نیمشه خیلیییی شیطونه تو خونه فقط رو دسته مبل راه میره البته وقتی تنهام باهاش آرومه اما تا چشش به ی بچه میفته دیگه اصلا انگار صدای منو نمیشنوه.کلا خیلی لجبازه یادگیریش خوبه اما تمرکزش بالا نیس مثلا میگم برو از تو اتاقت خرستو بیار وسط راه چشش بیفته به ی چیز حذابتر اون خرسو یادش میره.حافظش برا وسایل خودش خیلی خوبه.کارتن نگاه میکنه اما وول میخوره.یک ساعتم قصه بگم براش گوش میده اما خب سوالم زیاد میمرسه.با اینکه سه سالشه اما هرچی دستش میرسه میکنه تو دهنش.تو خواب ناله و نق نق زیاد میکنه اما ده ساعت میخوابه شبا.بردمش پیش روانپزشک گفت زیر شش سال قابل تشخیص نیس.نظر شما چیه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سلام ببخشید دختر من سه سال و نیمشه خیلیییی شیطونه تو خونه فقط رو دسته مبل راه میره البته وقتی تنهام ...

به نظر من خیلی کم داره خیلی کم .....بیشتر بهش محبت کن....یه علایم پیش فعالی فراموشی هست....با بچه ها میشه خیلی شیطونی میکنه نمیشه گفت پیش فعاله....آیا کتک به بچه ها میزنه...یا لجبازی میکنه...مثلا بگی چایی داغه یا میدونه اما بخوره.....باز چون بچه تون یادگیریش خوبه ....درست نمیشه تشخیص داد....پیش روانشناس ببرش و بگو ...همون ماجرا اتاق رو ....و ناله های تو خواب....از این دو تا فقط شک دارم.....اما اگه باشه زیاد نیس....میشینه چیزی یادش بدی یا نه دونبالش باید بدوی

به نظر من خیلی کم داره خیلی کم .....بیشتر بهش محبت کن....یه علایم پیش فعالی فراموشی هست....با بچه ها ...

چیزها رو هم میکنه تو دهنش بگو.....چند روز بیشتر به کاراش دقت کن.....تو و اون تنها باشی رو مبل بپر بپر میکنه؟

سلام ببخشید دختر من سه سال و نیمشه خیلیییی شیطونه تو خونه فقط رو دسته مبل راه میره البته وقتی تنهام ...

بچه پیش فعال همه فیلمی نمیبینه....خندوانه عمو پورنگ اینا رو میبینه...کارتون فیلم سینمایی نمیبینه

به نظر من خیلی کم داره خیلی کم .....بیشتر بهش محبت کن....یه علایم پیش فعالی فراموشی هست....با بچه ها ...

نه بچه هارو اصلاااا نمیزنه...لجبازی خیلییی میکنه اما خب خانواده پدرش کلا لجبازن....آره میشینه بازی فکری میکنه اما خب حین بازی گاهی حواسش پرت میشه به اطراف...تنها باشیم شاید بره رو مبل اما بگم بشین میشبنه بلافاصله...به خاطر وابستگیش و لجبازیش پیش مشاور میرم و چتدجلسه ای بازی درمانی داره اونم گفت تمرکزش پایینه گفتم یعنی بیش فعاله گفت برچسب نزنید به بچه تا شش سالگی تشخیص نمیشه داد فقط تمرکزش پایینه ولی ی بازی رو تا آخر انجام میده اون نگرانم کرد بیشتر

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.