2777
2789
عنوان

پنکک خوب بهم بگین

89307 بازدید | 50 پست

سلاااام بچه هت قصد دارم بزم خیرد و یه پنکک بخرم کرم پودر خریدم ولی هیچ کرمپودری روی پوسم خوب نمیشه یه پنکک خوب با قیمت مناسب بهم بگید قیمتشم بگید گلگلیااا♥♥ 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
..
3
75%
...
1
25%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکل را دارم و خیلییییم مشکلم ناجوره

من پوستم گرید یک هست

بسیااار سفید

اکثر پنکیک ها رو پوست من تیره هستن

شماره یک بگیرم سفید گچی میشه

شماره دو بگیرم زرد میشه یا برنزه یا صورتی

همه را هم طبیعی میگیرم

ولی هیچی به هیچی

فقط مای شماره دو بهم می خوره که اونم نیست دیگه

نمیدونم چی بخرم

کسی نیست مثل من سفید ماستی شیربرنجی باشه؟😅 دلم نمیخواد رنگ پوستم هیچ تغییری بکنه. فقط میخام یه کم رو بینی و سر گونه هام بزنم چون گرمم میشه قرمز میشه یه کم

ممنون بابت همتون بچه ها حقیقتش خیلی تعریف مای رو شنیدم خودم یه مپت ضد افتاب مای میزدم ازش راضی بودم  نمیدآنم کای بخرم ا ن اخه  پنکک النا ، ورستی خریدم اونم روی پوستم خوب نبود

منم همین مشکل را دارم و خیلییییم مشکلم ناجوره من پوستم گرید یک هست بسیااار سفید اکثر پنکیک ها رو ...

شما پنکیک و کرم پودر برا چتهههه اخه

پوستی که شفاف و صاف و سفیده حیف نباشه چیزی بزنی روش

همون ضد افتاب کاافیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

وایییی من که ازبسسس پنککای مختلف امتخان کردم ک نگووووو همشم گرون اصلللن خوب‌نبودن یبارهمینجوری پنکک ناتالی خریدم۲۰تومن البته قبلن۱۵بود الن شده۲۰خبلییی عالییی خیلییی من چون پوسنم روشن ازاین میزنم ولی‌اگرپوستت گندمی یاسبزه اس پنکک میس روز عالیییه قیمتشم فک کنم پنج تومن ولی پوشش‌محشره 

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...