2777
2789
عنوان

پنکک خوب بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 89325 بازدید | 50 پست
شما پنکیک و کرم پودر برا چتهههه اخه پوستی که شفاف و صاف و سفیده حیف نباشه چیزی بزنی روش همون ضد اف ...

اخه مشکلم یکی دو تا که نیست

من اصلاااا کرم ضدافتاب رو پوستم نمیمونه

به ثانیه نمیکشه اب میشه میاد پایین. کلا صورتم سریع عرق میکنه و کرم را پس میزنه

بعد میگم که... پوستم سفیده. ولی سر لپم قرمز میشه گرمم بشه. تو خیابون متلک بهم میندازن. منم فقط میزنم رو لپم و نوک دماغم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی من که ازبسسس پنککای مختلف امتخان کردم ک نگووووو همشم گرون اصلللن خوب‌نبودن یبارهمینجوری پنکک ...

پوستت روشنه؟ سفید سفیدی؟ چه شماره ای ازش میزنی؟

من انقدرررر پول پنکک میدم. اما رنگش رو پوستم تیره میشه

پوستت روشنه؟ سفید سفیدی؟ چه شماره ای ازش میزنی؟ من انقدرررر پول پنکک میدم. اما رنگش رو پوستم تیره م ...

اررره دقیقا من هرچی‌میزدم سیاه میشدم پوست خودم روشن سفیدم شماره۵۰۶الن عکسشو براتون میزارم

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...
پوستت روشنه؟ سفید سفیدی؟ چه شماره ای ازش میزنی؟ من انقدرررر پول پنکک میدم. اما رنگش رو پوستم تیره م ...

خواهشش عزیزم یکیش مال خواهرمه یکیش مال خودمه اونیکم مال خودمه زاپاس خریدم😀😀😀 فقط کرم پودرم خیلییی مهمه بهرحال‌پنکک یه پدره ولی رنگ اصلیو کرم پودر‌میده امامن ازاین خیلیی راضیم

اخه مشکلم یکی دو تا که نیست من اصلاااا کرم ضدافتاب رو پوستم نمیمونه به ثانیه نمیکشه اب میشه میاد پ ...

عزیزم از پرایمر استفاده کن پرایمر smkعااااالیه حرف نداره

باربی جون برا یزیر پنکک چی میزنی؟؟؟

کرم کنویس قبلن کنسی هم میزدم هردوش عالیییه من کاز کنویس خیلی راضی بوذم رنگشم دقت کنی روشنن وخوبه شماره۱۰۲ مال من توش تن زرد داره توماونی انتخاب‌کردی تن صورتی بخری خودم بیشترتن صورتی دوسدارم چون حجاب داریم یکم بهمون بیشتررنگ میده بعدهمیشه چون سفیدی روشن بگیر ک اگه بخای بتونی تیره کنی باکانتور واینا ولی تیره باشه نمیشه روشن کرد

راستی این سه نقطه کجاس‌کنارعکس‌من ندارمش!!!میشه به عکس بدی ببینم منظورت کجاس مرسی

راستی قیمت این کرم پودرم۳۸