2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 47 پست
بدترین درد وقتی حال گریه داشته باشی و نتونی جلو کسی به روت بیاری باهیچکس حرف نمیزنم‌ اگه حرف بزنم گر ...

من فکر کردم باهم دوستیت 

ازدواج کردید 

چرا اینجوری شدید؟!؟!

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
واقعا تاسف میکنم واسه اون ادم ک قدر همچین ادمیو ندونس،عزیزم ناراحتی دیگه بسه کم کم باید فراموشش کنی ...

قلبم دیگه قلب سابق نمیشه  اون ادم سابق نمیشم هیچ موقع خوب نمیشم فقط  ماسک خوب بودن زدم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مشکل دارن عزیزم فقط تو نیستی من هرروز هزار بار میگم خدا جونم چرا اینهمه عذاب نصیب من میشه کمکم ک ...

الهی که خدا همه مشکل دارارو مشکلشونو حل کنه صدای منو خدا نمیشنوه  ولی اگه شما دعا کردید برای منم دعا کنید

اینجوری نگو توکل کن به خدا  خیلی مشکلات زیاد شده  باید قوی باشیم تا بتونیم کنار بیایم&nb ...

درسته ولی  نمیشه درد همه وجودمو‌گرفته روحم مریض شده  

منم همین حسو دارم صحراجان اماشوهرم بیزار شدم بسکه ازخانوادش میگ خسته شدم همش ازبدی اطرافیانم میگه و ازخوبی خانوادش تا اسمشونم میاری جبهه میگیره اونا بامن بدن چون فارس زبانم خیلی خسته شدم الانم باردارم دلم میخواد برم نمیتونم دگ کنارش زندگی کونم بدم میادازش متنفرم ازش متنفرم وای خدا دارم میمیرم خداازشون نگذره

من فکر کردم باهم دوستیت  ازدواج کردید  چرا اینجوری شدید؟!؟!

ازدواج‌ کردیم 

والان عقدیم 

یکماه بعد عقدمون یه دفعه ای تغییر کرد انگار دیگه منو نمیدید دیگه شدم یه ادم بی ارزش  من بخاطر اون ازهمه چی گذشتم  ولی اون  ندید

سلام بچه ها...من یه عضو جدیدم...الان هم خوندم تاپیک.رو...اول خواستم بگم که هیچ وقت اینطوری فک نکن که خدا هواتو نداره...بعدش هم یه چیزی میگم شاید به نظرتون خیلی بی رحمانه باشه ولی اگه همه راهها رو.رفتی و به نتیجه نرسیدی بیشتر از این خودتو ازار نده و جدا شو البته اگه موقعیتش رو از لحاظ روحی و ... داری

ازدواج‌ کردیم  والان عقدیم  یکماه بعد عقدمون یه دفعه ای تغییر کرد انگار دیگه منو نمیدید ...

ای وای 

باهاش حرف زدی 

اخلاق خودت عوض نشده یهویی؟!؟!

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

تروخدا برام دعا کونید بچموسالم بدنیا بیارم دعام کونید آرامش پیداکونم خیلی عذاب کشیدم توزندگیم خیلی کمکم کونیددعام کونیدحالم بده خیلی دوتا بچه ازدست دادم دعام کونید

منم همین حسو دارم صحراجان اماشوهرم بیزار شدم بسکه ازخانوادش میگ خسته شدم همش ازبدی اطرافیانم میگه و ...

عزیزم خدا به بچه کوچیک تو شکمت رحم کنه خدا ازمردای نامرد نگذره من همه مشکلاتو باهم دارم هرکی‌تاپیک‌ میزنه میرم‌میخوتم میبینم‌همه مشکلات اونارو‌منم‌دارم من هیچی ندارم‌تا بتونم بهش امیدوار باشم زندگیم برام خسته کننده شده خدامنو نمیکشه راحت بشم از این زندگی‌گذاشته بمونم‌ببینم تا عذاب بکشم

مال شما خوبه که یه ماه بعدش عوض شد مال من همون ماه عسل رفتارش تغییر کرد وقتی ازش پرسیدم اون همه عشق که میگفتی چی شد گفت ازدواج کردیم تموم شد...برای خودم همیشه جای سوال بود مگه من تو این دو سه روز چه بدی کردم که تا این حد رفتارش عوضشد

سلام بچه ها...من یه عضو جدیدم...الان هم خوندم تاپیک.رو...اول خواستم بگم که هیچ وقت اینطوری فک نکن که ...

عزیزم من اکه ازش جدابشم مطمئنم  ناراحتی اعصاب میگیرم و اوضاع من ازاین بدتر میشه من خیلی دوستش دارم اندازه خدا دوستش دارم  الان فقط دلم بهش خوشه چون اسمش تو شناسنامم هست  

ای وای  باهاش حرف زدی  اخلاق خودت عوض نشده یهویی؟!؟!

حرف میزنم میگه چیه میری رو اعصاب من حوصلتو ندارم  تازگیا فقط سکوت میکنم میترسم حرف بزنم

تروخدا برام دعا کونید بچموسالم بدنیا بیارم دعام کونید آرامش پیداکونم خیلی عذاب کشیدم توزندگیم خیلی ک ...

عزیزم استرس برات خوب نیست دعا میکنم  اگه خدا صدامو بشنوه ازخدا میخوام خدا بهت ارامش بده 

مال شما خوبه که یه ماه بعدش عوض شد مال من همون ماه عسل رفتارش تغییر کرد وقتی ازش پرسیدم اون همه عشق ...

ای کاش مردا یکم میتونستن برای یک ثانیه جای ما باشن تا بفهمن ما چه حالی میشیم