2777
2789
عنوان

دردودل

246 بازدید | 47 پست

تنها جایی که  تونستم بهش پناه بیارم همینجا بود😔

خیلی سخته ‌به پا کسی که دوستش داشتی بشینی   بخاطرش از همه شرایط خوبت بگذری  قید همه چیو بزنی  برای رسیدن بهش همه چیو کنار بزنی از بهترین شرایط زندگیت لذت نبری و فقط میخواستی بهش برسی وقتی باهزارتا امیدو ارزو رسیدی   اون‌ادم تورو همه‌جوره عذا بده براش بشی بی ارزش ترین ادم تو زندگیش همه ی محبتتو به پاش بزاری  ولی بی ارزش ترین ادم تو‌زندگیش تو باشی خیلی درد داره  وقتی میبینی  همه زندگیتو به پاش ریختی  تا فقط باشه و اون ادم  نخواد باتو باشه و همیشه تنهایی.تنهایی من نمیدونم چرا تموم‌ نمیشه هرچی دست و پا میزنم بیشتر فرو‌میرم  یعنی خدا منو نمیبینه اینهمه صداش میکنم چرا جوابمو نمیده یعنی من بنده بد خدام که نمیخواد صداش کنم خسته شدم کم‌ اوردم 😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثله تواام امشب خیلی دلم گرفته و ناراحتم

خیلی دلم گرفته حتی  نمیتونم پیش خانوادم گریه کنم تا خالی بشم حال من خیلی بده 

اره ده سال

ای بابا خواهر 

اصلا دوستی بالای شیش ماه یه سال کشید بدون یه جای کار میلنگه

منم مثه خودتم 

😭😭😭

همه اینایی که گفتیو بارها تکرار میکنم ولی مطمئنم خدا کنارمه هوامو داره

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

منم شبا وقتی همه خوابن گریه میکنم به حالو روزم

بارها خواستم تاپیک بزنم خالی شم اما نتونستم 

خدا نجاتمون بده 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
ای بابا خواهر  اصلا دوستی بالای شیش ماه یه سال کشید بدون یه جای کار میلنگه منم مثه خودتم  ...

خدا ازمن خسته شده. هرچی صداش میکنم دیگه صدام براش عادی شده  هیچ تکیه گاهی ندارم تا باخیال راحت بهش تکیه کنم 

واقعا تاسف میکنم واسه اون ادم ک قدر همچین ادمیو ندونس،عزیزم ناراحتی دیگه بسه کم کم باید فراموشش کنی به زندگیت برگردی،دنیا ک ب اخر نرسیده ،دنیا اینطوری نمیمونه یروز شادیه ی روز غم ،همه ی اینا میگذره،ومطمین باش ک اونم نتیجه اینکارشو حتما حتما میبینه 

خدا ازمن خسته شده. هرچی صداش میکنم دیگه صدام براش عادی شده  هیچ تکیه گاهی ندارم تا باخیال راحت ...

اینجوری نگو توکل کن به خدا 

خیلی مشکلات زیاد شده 

باید قوی باشیم تا بتونیم کنار بیایم 

منم شبا وقتی همه خوابن گریه میکنم به حالو روزم بارها خواستم تاپیک بزنم خالی شم اما نتونستم  خ ...

بدترین درد وقتی حال گریه داشته باشی و نتونی جلو کسی به روت بیاری باهیچکس حرف نمیزنم‌ اگه حرف بزنم گریه میکنم  خیلی  حالم بده  نمیتونم دردمو‌به خانوادم بگم  میگن طلاق  شوهرمم که حتی براش مهم‌نیست  من حالم بده خسته شدم ازاینهمه  بی ارزش بودن برای هیچکس ارزشی ندارم خداهم منو نمیبینه

منم دقیقا الان مثل توام و همه حرفام حرفهای تو هست کاش میشد به عقب برگشت

اگه میشد به عقب برگشت هیچ موقع اشتباهمو تکرار نمیکردم