2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چه عالی ...هنوز برگ برنده دستت هست گلم

درسته ولی من خیلی دوستش دارم  بااینهمه بدی که درحقم میکنه همش خودمو مقصر میکنم میگم شاید من مشکل دارم اون اینکارارو میکنه ولی توخودم هیچ مشکلی پیدا نمیکنم اندازه خدا دوستش دارم میدونم اگه جدا شم ناراحتی عصاب میگیرم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

من که شما رو.نمیشناسم به طبع شما هم منو نمیشناسین پس فکر نکن که باهات دشمنی میکنم ولی به خودت رحم کن...تول اینمه هیچ کس به اندازه خود ادم خودشو.دوست نداره پ به فکر نیست بعد اینکه اینقدر تاراحتی خدای ناکرده فردا یه مشکل جسمی برات پیش میاد ....میدونی پارسال بخاطر شوک عصبی که بهم وارد شد یک شبه دیسکم پاره شد

اصلا مشکل بخاطر شما نیست چون ایشون متوجه شدن شما همه جوره دوستش داری داره این اداها رو سرت میاره...اگه باور نداری حرف منو یکم بهش بی محلی کن...برای این کار هم خودت رو سرگرم یه کاری کن

عزیزم خدا به بچه کوچیک تو شکمت رحم کنه خدا ازمردای نامرد نگذره من همه مشکلاتو باهم دارم هرکی‌ت ...

تواگ داستان زندگی منو بفهمی که ب زندگی امیدوارمیشی...نمیتونم نفس بکشم اومدم توحیاط نشستم بدم میادعزجایی ک نفس میکشه

من که شما رو.نمیشناسم به طبع شما هم منو نمیشناسین پس فکر نکن که باهات دشمنی میکنم ولی به خودت رحم کن ...

درسته عزیزم‌من مشکل بعد اینم دارم‌ اگه طلاق بگیرم باید حرف خانوادمو تحمل کنم میدونم‌ اونم یه درد

اصلا مشکل بخاطر شما نیست چون ایشون متوجه شدن شما همه جوره دوستش داری داره این اداها رو سرت میاره...ا ...

همش ترس دارم بره سمت کسی دیگه میترسم  اگه بی خیال بشم به من خیانت کنه

تواگ داستان زندگی منو بفهمی که ب زندگی امیدوارمیشی...نمیتونم نفس بکشم اومدم توحیاط نشستم بدم میادعزج ...

عزیزم خدا بهت ارامش بده کم غصه بخور برای بچه تو شکمت خوب نیست رو عصابش تاثیر میزاره

درسته عزیزم‌من مشکل بعد اینم دارم‌ اگه طلاق بگیرم باید حرف خانوادمو تحمل کنم میدونم‌ اونم یه درد

این فقط یه مدته...ولی یه لحظه فک کن که تا اخر میخوای همینطوری ادامه بدی یعنی؟

همش ترس دارم بره سمت کسی دیگه میترسم  اگه بی خیال بشم به من خیانت کنه

الان بشناسیش خیلی بهتره که بعد بچه دارشدن...شما منظورم نیستی ولی همه خانومها فک کنم بعضی وقت ها با خودمون هم لج میکنیم انگار

عزیزم خدا بهت ارامش بده کم غصه بخور برای بچه تو شکمت خوب نیست رو عصابش تاثیر میزاره

ثانیه هام شده گریه مثل الان خیلی خستم کاش این۶ماه بگذره فقط بچم ب دنیا بیادبخداقسم باشیافت شباسرمیکونم روزا باقرص برابچم باگریه تایپ میکونم ازاینهمه عشقی ک داشتم بیزارشدم واسه چی تباه کردم خودموتمام سالهای عمرمو باغم گذروندم بخاطرش آخرشم بخاطرخانواده ای ک هزارتومن براش خرج نکردن هرشب عذابم میده بخاطر خواهر افریته ای ک یک ذره ارزش برام قائل نیست...اونم بجااینک ازمن دفاع کونه بی ارزشترم میکونه بارفت وآمداش الانم راحت خوابیده