2777
2789
عنوان

خانومایی که بینی عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 107967 بازدید | 160 پست
من تبریزم و میخوام تهران عمل کنم و تا دو هفته بعد عملم مرخصی نامزدم تموم میشه باید برگردیم تبریز بای ...

من سه روز بعد عمل(یکشنبه صبح عمل بود چهارشنبه غروب دراورد) بخیه هم سر هفته،یعنی یکشنبه بعد،چرا تو شهر خودتونم میشه برین برا چسب و بخیه ،ولی حداقل دو یا سه بار بعد عمل دکتر خودتون ببینه و چسب بزنه بهتره،الان من یه روز در میان میرم برا چسب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه روز بعد عمل(یکشنبه صبح عمل بود چهارشنبه غروب دراورد) بخیه هم سر هفته،یعنی یکشنبه بعد،چرا تو شه ...

خیلییییییییییییییییییییی  ممنونم از راهنمایی تون لطف کردی گلم❤❤❤💋💋💋😘😘😘

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
أستارا به سؤال عمل بيني خيلي مراقبت لازم داره؟يعني همش آدم بايد كسي پيش بأشه يا خدوش مي تؤنه به كارا ...

ببین تا تامپون داری اصلن فک نکن میتونی تنها بمونی،حتماااا اون چند روز کسی باید پیشت باشه،تامپون رو درارن یه سری کارا رو میتونی تنهایی ولی همش نه،بعد از بخیه شاااید خود ادم کامل بتونه،ولی خیلیییی با احتیاط،خیلی ارووووووم،راه رفتن هم باید جوری باشه انگار تخم مرغ زیر پاته،کلا بری رو دور یواش😂

ببین تا تامپون داری اصلن فک نکن میتونی تنها بمونی،حتماااا اون چند روز کسی باید پیشت باشه،تامپون رو د ...

تا چند روز با تامپون بايد باشه؟يعني كلا چند روز طول ميكشه آدم به زندگي عادي برگرده؟آخه من كسي رو ندارم پيشم باشه پس كسي مثل من بايد چي كار كنه؟يعني همش بايد كسي پيشت باشه؟اون وقت تا چند روز؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
تا چند روز با تامپون بايد باشه؟يعني كلا چند روز طول ميكشه آدم به زندگي عادي برگرده؟آخه من كسي رو ندا ...

عزیزم ب نظرم حداقل سه روز بگو بیمارستان بستریت کنه اگه کسی نیس مراقبت باشه،تامپون رو دربیارن میتونی خیلی اروم کاراتو بکنی فقط از الان کلی غذای اماده کنسرو و سوپ اماده و...اینا بخر چون نمیتونی غذا درست کنی، بیرونم نمیتونی بری تا یک هفته،تو خونه هم هر چیزی ممکنه پات گیر کنه بردار،کلا خیلی باید مراقب باشی

عزیزم ب نظرم حداقل سه روز بگو بیمارستان بستریت کنه اگه کسی نیس مراقبت باشه،تامپون رو دربیارن میتونی ...

مگه بستري هم ميكنن؟من كه شنيده بودم بعد به هوش اومدن يه كم بعدش مرخص مي كنن،تو أين فكر بودم برأي چنين روز اول پرستار تمام وقت بگيرم تو خونه باهام بأشه يعني گفتم إز همون روزي كه ميرم عمل باهام بياد و ٢٤ساعت تا چنين روز پيشم باشه به نظرت خوب اين كار؟فقط نمي دونم پرستار إز كجا گير بيارم كه آدم مطمئني باشه به هر حال بايد چند روز شب و روز باهام باشه،من خيلي وقته تو فكر عملم ولي إز اينكه كسي رو ندارم نگرانم

عزیزم ب نظرم حداقل سه روز بگو بیمارستان بستریت کنه اگه کسی نیس مراقبت باشه،تامپون رو دربیارن میتونی ...

عزيزم درخواست دوستيم رو قبول ميكني مي خوام خصوصي باهات صحبت كنم

عزيزم درخواست دوستيم رو قبول ميكني مي خوام خصوصي باهات صحبت كنم

پرستار خصوصی خیلی خوبه ولی حتما باید مطمعن باشه،عزیزم دوستت هم میتونه بیاد پیشت،همکار،هم دانشگاهی و...حتما داری ،درخواست دوستیتو کجا قبول کنم بلد نیستم😐الان میرم میگردم،میتونی از موسسه هایی ک پرستار دارن بگیری پرستار بچه و سالمندان و اینا دارن،شرایطو بگو سعی کن کسی باشه ک قبلا عمل بینی دیده باشه،اگرم خاستی من مراقبتای بعد عمل رو کامل بهت بگم ک براش توضبح بدی

پرستار خصوصی خیلی خوبه ولی حتما باید مطمعن باشه،عزیزم دوستت هم میتونه بیاد پیشت،همکار،هم دانشگاهی و. ...

ميشه برام بگي مراقبت هاي بعد إز عمل رو

ميشه برام بگي مراقبت هاي بعد إز عمل رو

روز اول تا روز سوم( وقتی تامپون داری) حتما سرتو تقریبا رو ب بالا نگه دار نه جوری که گردنت درد بگیره ولی رو ب بالا باشه تقریبا،ب خاطر باند ک میزنن رو صورتت نمیتونی جلو پاتو ببینی حتما دستت رو بگیره که راه بری،دستشویی هم باهات بیاد تا زمانی ک بشینی رو سنگ بعد بره بیرذون،توالت فرنگی راحت تری،امکان داره خون بالا بیاری حتما نایلون کنار تختت باشه،تا ب هوش اومدی کمپرس یخ بزار تا۴۸ ساعت ده ثانیه یه بار جاشو عوض کن زیر چشمات،بعد از۴۸ ساعت حوله داغ بزار،حتما اناناس و اب کرفس بخر قبلش،اناناس هم حتما باید پوره بشه،تمام غذاهایی ک درست میکنی باید تا یک هفته میکس بشه،نباید چیزی بجویی،بعد یک هفته هم سوپ نرم بخور،شبا سعی کن دهنتو باز نگه داری ک راحت نفس بکشی،یه پماد نرم کننده لب هم بخر چون با دهن نفس میکشی لبات خشکه میزنه،سرما نخور دمای خونه متعادل باشه،خون بالا اوردن هم طببعیه،روز اول من کلا حالت تهوع داشتم هر چی میخوردم بالا می اوردم با خون،ممکنه یکی اینجوری نباشه ولی اگه شد طبیعیه،چون خون از دست دادی ب نظرم پسته بخر بگو برات میکس کنه بخور،بعد از اینکه بخیه هاتو کشید پماد سیکا بخر(۹۸۰۰۰تومن خریدم) برای ترمیم جای بخیه خوبه،روزای اول تا روزی ک تامپون داری کلافه ای،بی حوصله ای،جوری که من میدیم مامان اینام چای و شیرینی میخورن با خودم فک میکردم یعنی میاد روزی که منم بتونم بخورم؟! اصن ممکنه خوب شم؟؟ تامپون رو ک دربیاره خیلی راحت تر میشی،خلاصه اون کلافگی و حس بد طبیعیه همهههههه همینجوری ان،ولی می ارزه دیگه یه عمر خوجل میشیم😄،راه رفتنت بسیاااار نرم و ملایم،انگار تخم مرغ زیر پاته،همهههه کارات تا ده روز به همین نرمی باشه،اصلا تند هییییچ کاری نکن،چیزی بیشتر از نیم کیلو بلند نکن تا ده روز،دراز کشیده هم موبایل دستت نگیر از دستت ول شه بخوره تو بینیت،خلاصه مراقب خودت باش و نگران نباش،زیاد سخت نیست،فقط چند روزه سختیش

روز اول تا روز سوم( وقتی تامپون داری) حتما سرتو تقریبا رو ب بالا نگه دار نه جوری که گردنت درد بگیره ...

خيلي خيلي ممنونم أزت گلم

عزیزم فعلا زوده برای قضاوت. من خودمم عمل کردم چند ماهی گذشت بینیم به فرم دلخواهم برسه. دکتر منم ماساژ یادم داد و یه سری دستورالعملا که زودتر نتیجه بگیرم. خداییش  خیلی راضیم الان. شماره دکترم میذارم کسی خواست بره ویزیت شه 02177914154

اسمشونم دکتر رستمیه