2777
2789
عنوان

خانومایی که بینی عمل کردن بیان

107966 بازدید | 160 پست

سلام ،من ده روزی هست بینیمو عمل کردم،چیزی که الان هست تغییر میکنه؟ چقدر عوض میشه؟ حس میکنم خیلی قرینه نیس دو طرف بینیم،کی معلوم میشه؟! کبودیامم هنوز هست چیکار کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض میشه حداقل یماه و نیم دوماه دیگه صب کن

من پوستم سفیده تا دو سه ماه کبود بود زیرچشمام 

اب کرفس و اناناس طبیعی فقط خیلی بخور

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
درد داشت؟؟منم میخوام عمل کنم

نمیشه گفت درد،بیشتر اذیتی داره،سه روز اولش راه بینی کامل کپه،نفس از طریق دهنه همه لب و گلو خشکه میزنه،ادم کلافه میشه،حالت تهوع داره،من کلی خون بالا اوردم،شبا مسکن میخوردم ک خابم ببره،ولی فقط سه شب اینجوری اذیتی( تا وقتی تامپون رو بکشن) نمیشه گفت درد‌،ادم بیشتر اذیته کلافس

نمیشه گفت درد،بیشتر اذیتی داره،سه روز اولش راه بینی کامل کپه،نفس از طریق دهنه همه لب و گلو خشکه میزن ...

وای خون😫😫

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
عوض میشه حداقل یماه و نیم دوماه دیگه صب کن من پوستم سفیده تا دو سه ماه کبود بود زیرچشمام  اب ...

شبیه اناناس و اب کرفس شدم😂😂خوب نمیشه نمیدونم چیکارش کنم،شکلش با چسب و بی چسب فرق داره،شمام اینجوری بودین؟ این چسب زدن و ماساژ دکتر ک هفته ای دوبار میرم خوبه؟ تاثیر داره؟

نمیشه گفت درد،بیشتر اذیتی داره،سه روز اولش راه بینی کامل کپه،نفس از طریق دهنه همه لب و گلو خشکه میزن ...

تامپون رو کشیدن درد داشت؟

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

ولی من اصلا خونریزی نداشتم خداروشکر کلا دردم نداشتم فقط بخیه های بیرون بینیم درد داشت

ولی برای تامپون خیلی اذیت شدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

سلاااام منم این ماه میخوام عمل کنم

چند تا سوال بپرسم جواب میدید لطفا؟؟؟؟

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
وای خون😫😫

بالا اوردن خون خیلییییییی راحت تر از بالا اوردن غذاس باور کن،خوناییه ک موقع عمل رفته تو معده،اصلا درد نداره خیلی هم راحت میاد بالا مثل غذا نیس( ببخشید که حال بهم زنه😂)

بالا اوردن خون خیلییییییی راحت تر از بالا اوردن غذاس باور کن،خوناییه ک موقع عمل رفته تو معده،اصلا در ...

میشه عکس بینیت وبذاری،چقد هزینش شد

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم