سلام ،من ده روزی هست بینیمو عمل کردم،چیزی که الان هست تغییر میکنه؟ چقدر عوض میشه؟ حس میکنم خیلی قرینه نیس دو طرف بینیم،کی معلوم میشه؟! کبودیامم هنوز هست چیکار کنم؟؟
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
نمیشه گفت درد،بیشتر اذیتی داره،سه روز اولش راه بینی کامل کپه،نفس از طریق دهنه همه لب و گلو خشکه میزنه،ادم کلافه میشه،حالت تهوع داره،من کلی خون بالا اوردم،شبا مسکن میخوردم ک خابم ببره،ولی فقط سه شب اینجوری اذیتی( تا وقتی تامپون رو بکشن) نمیشه گفت درد،ادم بیشتر اذیته کلافس
عوض میشه حداقل یماه و نیم دوماه دیگه صب کن من پوستم سفیده تا دو سه ماه کبود بود زیرچشمام اب ...
شبیه اناناس و اب کرفس شدم😂😂خوب نمیشه نمیدونم چیکارش کنم،شکلش با چسب و بی چسب فرق داره،شمام اینجوری بودین؟ این چسب زدن و ماساژ دکتر ک هفته ای دوبار میرم خوبه؟ تاثیر داره؟
ولی من اصلا خونریزی نداشتم خداروشکر کلا دردم نداشتم فقط بخیه های بیرون بینیم درد داشت
ولی برای تامپون خیلی اذیت شدم
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
بالا اوردن خون خیلییییییی راحت تر از بالا اوردن غذاس باور کن،خوناییه ک موقع عمل رفته تو معده،اصلا درد نداره خیلی هم راحت میاد بالا مثل غذا نیس( ببخشید که حال بهم زنه😂)