2777
2789
عنوان

خانومایی که بینی عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 107967 بازدید | 160 پست
بالا اوردن خون خیلییییییی راحت تر از بالا اوردن غذاس باور کن،خوناییه ک موقع عمل رفته تو معده،اصلا در ...

شبا راحت میخوابیدی؟

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من یک سال و نیم بعد تازه بینیم اونی شد که میخواستم

اوایل به دکتر اصرار میکردم قرینه نیس 

خوب نیس 

ورم داده 

ترمیم کن

گفت تا یکسال و نیم دست بهش نمیزنم اگه تا اون موقع خوشت نیومد بیا واسه ترمیم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
شبیه اناناس و اب کرفس شدم😂😂خوب نمیشه نمیدونم چیکارش کنم،شکلش با چسب و بی چسب فرق داره،شمام اینجوری ...

اره دکتر منم ماساژ یادم داد انجام دادم خیلی تاثیر داره که شکلش خوب بشه چون هنوز میشه با ماساژ تغییرش داد

ببین من یه طرف بینیم استخون نداشت کلا غضروف گذاشته بود بعد تا یمدت چسب که میزدم قشنگ معلوم بود که کجه هنوزم تو عکسا مشخصه ولی کم کم از من خوب شد بعد دو سه ماه دکترم همش میگفت بخاطر اینه که غضروفش هنوز جا نیافتاده خوب

شما هم یه سوال از دکترت بکن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
تامپون رو کشیدن درد داشت؟

اونم نمیشه گفت درد،من جیغ زدم درد نداره یه حس جدیده یه چیزو از بالای بینی میکشن بیرون،یه جوریه،یه جور غریبیه حسش،درررد نداره شاید یه ذره ک قابل تحمله،حسش حس خوبی نیس منم برا تخلیه جیغ زدم

اره عزیزم هر چی میخای بپرس

مررررسی😘😘😘

اول اینکه هزینه عملتون چند بود؟ دکترتون کی بود؟ عمل بینی غیر از هزینه عمل و دکتر و اینا هزینه ی دیگ ای هم داره مثلا دارو و.....  و حدودا چقد میشه؟؟؟ تامپون و بخیه هارو بعد چند وقت میکشه دکتر؟ 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
مررررسی😘😘😘 اول اینکه هزینه عملتون چند بود؟ دکترتون کی بود؟ عمل بینی غیر از هزینه عمل و دکتر و ای ...

من کرمانشاهم،هزینه عملم۴۳۰۰ شد، دکتر نادر نظری، الانم ک هر بار میرم مطب برای چسب و ماشاژ ده تومن میگیره، هفته ای دوبار یا سه بار باید بریم هزینه داروشم اونقد نیس شاید همش رو هم بیس تومن

من کرمانشاهم،هزینه عملم۴۳۰۰ شد، دکتر نادر نظری، الانم ک هر بار میرم مطب برای چسب و ماشاژ ده تومن میگ ...

من تبریزم و میخوام تهران عمل کنم و تا دو هفته بعد عملم مرخصی نامزدم تموم میشه باید برگردیم تبریز باید هر هفته دکتر معاینه کنه حتما؟؟؟ میشه یه دکتر دیگ این کارو انجام بده؟ و اینکه چند روز بعد عمل تامپون و بخیه هارو میکشه ؟

ببخشیداااا

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
نه گووشتی نه استخوانی،شاید مایل به گوشتی

میشه عکس ازبینیت. بذاری منم قصد عمل دارم اما میترسم تغییر نکنم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم