سلام ،من ده روزی هست بینیمو عمل کردم،چیزی که الان هست تغییر میکنه؟ چقدر عوض میشه؟ حس میکنم خیلی قرینه نیس دو طرف بینیم،کی معلوم میشه؟! کبودیامم هنوز هست چیکار کنم؟؟
جراحی بینی دکتر حدادی خوبه .ابجی من پیشش جراحی کرده خیلی راضیه . برید تو سایت کلی نمونه کار داره . آدرس سایتشو ندارم ولی یه بار سرچ کردم آورد تو اینترنت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بینیم گوشتی بود و خیلی استرس داشتم کخ خوب دربیاد . رفتم پیش دکتر عباس نوروزی عمل کردم که خیلی راضیم الان . من خیلی دنبال دکتر گشتم ادرس سایتشو برات می زارم که مثل من دنبالش نباشی.
بینی منو دکتر ماریا مرادی تو ونک عمل کرد چندتا از دوستام که پیشش عمل کرده بودن اصلا اذیت نشدن بهم پیشنهاد دادن منم عمل کردم . واقعا اون دورانو به راحتی پشت سر گذاشتم الان یه ماهه هیچ مشکلی ندارم و کارامو خودم انجام میدم
الان واسه قضاوت خیلی زوده عزیزم. من خودم پیش دکتر سامان خرمی نژاد عمل کردم وخیلی راضیم. تقریبا 6 ماهی زمان می بره تا ورمش بخوابه و فرم بینی معلوم شه. شمارشون اینجا می ذارم 22399814
اووو تازه ده روزه عمل کردی انقد استرس داری خب اینا طبیعیه من دو سال پیش دکتر راستکاری عملم کرد . انقدر غر میزدم روزای اول پدر دکتررو درووردم ولی خیلی بیچاره با حوصله بود ولی تا شش ماه ایناام قشنگ ورم داشتم بعد کم کم بینیم رو اومد خیلی خوب شد . خیلی ام رعایت می کردما . هر چی دکترت میگه انجام بده
عزیزم الان که زده واسه قضاوت باید چند ماه صبر کنی تا ورم بینیت کمتر بشه.من که پیش دکتر علی اصغر شیرازی عمل کردم کارش خیلی خوب بود بعد چند ماه قشنگ فرم بینیم مشخص شد هیچ نقصی هم نداره خداروشکر