2777
2789
عنوان

زایشگاه بیمارستان اریا _اهواز

3787 بازدید | 12 پست

سلام کسی بیمارستان اریا سزارین کرده میخوام ببینم دکترهای بیهوشیشون و کادر پرستاریشون و امکاناتشون چطوره؟فیلمبرداری توی اتاق زایمان دارن؟دیزاین اتاق چطور؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی بیا بگو راضی بودی؟

سلام عزیزم ۱۰ مرداد بیمارستان اریا عمل کردم به نظرم بد نبود اما خوب از خوزستان نمیشه بیشتر از این توقع داشت چیزی که خیلی محسوس بود توی بیمارستان اریا پرستارهای خیلی بداخلاق و بی دابشونِ همشون انگاری تازه یه خبر ناگوار شنیده بودن اما از نظر نظافت عالی بود من اتاق خصوصی میخواستم تعداد اتاق خصوصی هاشون بل توجه به تعداد زیاد مراجعینشون خیلی کم بود 

سلام عزیزم ۱۰ مرداد بیمارستان اریا عمل کردم به نظرم بد نبود اما خوب از خوزستان نمیشه بیشتر از این تو ...

ساک بیمارستان چی میدن؟چیزی نمیدن؟

چی باخودم ببرم حتما؟

اتاق میذارن تزئین کنیم؟

بیهوشی بودی یا سزارین؟شکمتو کی فشار دادن؟

دکترت کی بود؟

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
ساک بیمارستان چی میدن؟چیزی نمیدن؟ چی باخودم ببرم حتما؟ اتاق میذارن تزئین کنیم؟ بیهوشی بودی یا سزا ...

توی ساک لباس خودتون و نوزادِ ک لباس نوزاد زیاد قابل استفاده نیست،با خودت وسایل بچه رو ببر دیگه ،من ک اتاق خصوصی گیرم نیومد اتاق دو نفره گرفتم اما خدا رو شکر اون یکی تختم خالی بود همسرم وسایل تزیین گرفت و خودشون اتاق و تزیین کردن ،من اسپاینال بودم به نظرم خیلی  از بیهوشی بهترِ به دکتر بیهوشی گفتن دوز مواد و بالا ببره ک وقتی شکمم و فشار میدن هنوز بی حسی و داشته باشم اما بدیش به این بود ک ۴ ساعت ریکاوری بودم اما در مقابل درد فشار شکم و حس نکردم فقط ساعت ۱۱ شب اومدن شکمم و چک کنن یه خورده فشار دادن دردش وحستناکِ ک خدا رو شکر گفتن زمان بیحسی کامل تخلیه کردن

دکترم هم مرضیه مشکی بود ک خیلی راضی بودم دستش خیلی سبک رود

توی ساک لباس خودتون و نوزادِ ک لباس نوزاد زیاد قابل استفاده نیست،با خودت وسایل بچه رو ببر دیگه ،من ک ...

اسپاینال چه جوریه؟به خواست خودت بود یا دکتر؟

بیمارستان چی داد بهت؟ساکو میگم

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
اسپاینال چه جوریه؟به خواست خودت بود یا دکتر؟ بیمارستان چی داد بهت؟ساکو میگم

نه دکتر ازم پرسیو بیهوشی میخوای یا اسپاینال(بی حسی) توی ساک یه دست لباس برای خودت و دمپایی و یه دست لباس نوزاد بود