سلام.میشه کمکم کنید من امروز موعد پریودمه و 17 روز پیش ای یو آی کردم .امروز باید ازمایش میدادم هر چی بی بی زدم تا دیروز منفی بوده.زنگ زدم رویان میگه باید ازمایش بدی.واقعا کسی بوده بی بی چکش منفی بوده ازمایشش مثبت.نمیخوام ازمایش بدم .دوباره منفی ببینم روحیه ام خراب میشه
امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن اشتباه نکننننن یکی همین جا تو نی نی سایت اومد گفت خواهرش آی وی اف کرده بی بی زده منفی شده بعد داروهاشو بیخیال شده نگو حامله بوده و بعدشم بچشو از دست داد من خودم سه ماهم بود فهمیدم حاملم حتی آزمایش و سونو هم تا ۶ هفته ندیدن بچمو بعدش دیگه منم بیخیال همه چی شدم دیدم شکمم داره بزرگ میشه شانسی رفتم آزمایش گفت حامله ای.برو بالاخره ک شما انقد خرج کردی جوابشم چ مثبت چ منفی برو آزمایشتم بده شاید مثبت باشه ان شالله
ن اشتباه نکننننن یکی همین جا تو نی نی سایت اومد گفت خواهرش آی وی اف کرده بی بی زده منفی شده بعد دارو ...
اخه همه نا امیدم کردن.امیدی ندارم.حالت پریودی دارم اما نمیاد.شیاف هامم قطع کردم.زیر دلم تیر میکشه و کمرم درد میکنه.چی بگم شاید رفتم.مرسی از راهنمایی امیدوار کننده ات
امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا
اخه همه نا امیدم کردن.امیدی ندارم.حالت پریودی دارم اما نمیاد.شیاف هامم قطع کردم.زیر دلم تیر میکشه &n ...
خیایا میگن ک یکی از علابمی ک داشتن این بوده ک دل درد پریودی داشتن ب حدی ک گفتن الانه ک بیاد ولی نبوده و باردار بودن بنظرم برو . البته درکت میکنم ترس از منفی شدن .من دیگه هیچوقت بی بی استفاده نمیکنم ماه قبل پررنگ شد دو دفعه من بدو بدو رفتم آزمایشگاه ولی منفی بود ازش متنفرررررررم😢😢😢😢