2777
2789
عنوان

بی بی چک

369 بازدید | 13 پست

سلام.میشه کمکم کنید من امروز موعد پریودمه و 17 روز پیش ای یو آی کردم .امروز باید ازمایش میدادم هر چی بی بی زدم تا دیروز منفی بوده.زنگ زدم رویان میگه باید ازمایش بدی.واقعا کسی بوده بی بی چکش منفی بوده ازمایشش مثبت.نمیخوام ازمایش بدم .دوباره منفی ببینم روحیه ام خراب میشه

امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا

اخرش که چی  برو بده حالا منفی یا مثبت   منم کلی منفی و کلی مثبت دیدم  هیچکدومم نموند  یعنی دیگه باید پشت بچه داشتن و ازمایش رو ول کنم 

چه حرفا  

با این باور های الکی ذهنتو خراب نکن

خدایا شکرت. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن اشتباه نکننننن یکی همین جا تو نی نی سایت اومد گفت خواهرش آی وی اف کرده بی بی زده منفی شده بعد داروهاشو بیخیال شده نگو حامله بوده و بعدشم بچشو از دست داد من خودم سه ماهم بود فهمیدم حاملم حتی آزمایش و سونو هم تا ۶ هفته ندیدن بچمو بعدش دیگه منم بیخیال همه چی شدم دیدم شکمم داره بزرگ میشه شانسی رفتم آزمایش گفت حامله ای.برو بالاخره ک شما انقد خرج کردی جوابشم چ مثبت چ منفی برو آزمایشتم بده شاید مثبت باشه ان شالله

ن اشتباه نکننننن یکی همین جا تو نی نی سایت اومد گفت خواهرش آی وی اف کرده بی بی زده منفی شده بعد دارو ...

اخه همه نا امیدم کردن.امیدی ندارم.حالت پریودی دارم اما نمیاد.شیاف هامم قطع کردم.زیر دلم تیر میکشه  و کمرم درد میکنه.چی بگم شاید رفتم.مرسی از راهنمایی امیدوار کننده ات 

اخه همه نا امیدم کردن.امیدی ندارم.حالت پریودی دارم اما نمیاد.شیاف هامم قطع کردم.زیر دلم تیر میکشه &n ...

خیایا میگن ک یکی از علابمی ک داشتن این بوده ک دل درد پریودی داشتن ب حدی ک گفتن الانه ک بیاد ولی نبوده و باردار بودن بنظرم برو . البته درکت میکنم ترس از منفی شدن .من دیگه هیچوقت بی بی استفاده نمیکنم ماه قبل پررنگ شد دو دفعه من بدو بدو رفتم آزمایشگاه ولی منفی بود ازش متنفرررررررم😢😢😢😢

سلام عزیزم چی شد باردار بودی به امید خدا؟؟؟ بیا خبرشو بده

نه نرفتم .نمیخام دیگه خودمو امیدوار کنم.تموم شد دیگه.امروز دارم میرم مسافرت میخوام بهش فکر نکنم.رفتم مسافرت اومدم نشدم ازمایش میدم.قطعا پریود میشم چون حالت هاشو دارم.

نه عزیزم باردار نبودم .کلا درمانمو ول کردم.بیخیال همه چیز شدم 

خدا بزرگه عزیزم هیچ وقت ناامید نشو

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین