2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واسه خرید خونه پول لازم داشتیم به اصرار خودم طلاهامو فروختم.اما از اون موقع شوهرم واسه هر مناسبت ...

من کم و بیش دارم طلا و میدونم برام میخره بازم دلگیرم

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
وای نمیدونی چقد حالم بده حالا یکم دارما خالی خالی نیستم همسرمم میگه بخدا پول دستم بیاد می‌خرم برات و ...

من غیر از حلقه م و انگشتر و پلاک های بچم همه رو فروختم

نگرانی نداره که تونستیم بخریم که شکر نتونستیم هم مهم نیست آدم طلا رو برای سرمایه گذاری میخره که یه روز بفروشه آرامش زندگیش بهم نخوره

🖤 
وای نمیدونی چقد حالم بده حالا یکم دارما خالی خالی نیستم همسرمم میگه بخدا پول دستم بیاد می‌خرم برات و ...

جاي من بودي چي ميگفتي

همشو فروختم شوهر عزيزم😳 عوضش ي چوب خشكم برام نخريد

دوباره خودم پول جمع كردم ي نيم ست كوچيك گرفتم اغا حالا ديشب ميگه اونو بفروش ماشينو عوض كنم😳😳😳

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

خودم پس انداز ی مقدار پول و طلا دارم 

حدود 60 70 تومن طلا 

ی خونه 170 متری تو منطقه 22 جای خوب 

ی خونه 60 متری تو کرج 

20 درصد سهام ی شرکت به ارزش 600 700 

یک سوم ی ویلا تو شمال به 200 تومن تقریبا 

ماشین و پول تو حساب خودم و همسرم که هست اونا هم نهایت بشه 200 تومن 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

بوداپست 

مجارستان؟؟

شرايطش چيه؟؟

شغل خودت چيه؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.