2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونمون که توش هستیم یه آپارتمان کوچیک تو کرج یه ساختمون تو رویان مازندران ماشین همسرم حساب بانکی ...

ماشاله خدا بركت بده

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
منم فروختم فدای سرت ان شاءالله بهتر شو میخری  طلا هم چیزیه که غصه شو بخوریم تنت سلامت

وای نمیدونی چقد حالم بده حالا یکم دارما خالی خالی نیستم همسرمم میگه بخدا پول دستم بیاد می‌خرم برات ولی دلم اشوبه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

توی این مملکت هر چقدر هم سرمایه داشته باشی شب می خوابی صبح پامیشی نصفش نیست ،با این وضعیت دلار

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
خاک تو سرم ک طلاهامو فروختم

منم واسه خرید خونه پول لازم داشتیم به اصرار خودم طلاهامو فروختم.اما از اون موقع شوهرم واسه هر مناسبتی واسم طلا میخره که جبران شه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
هر دو

كجا ميخواي بري؟؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

کمی پول داشتم دیدم هر روز داره ارزشش کم میشع رفتم طلا هریدم حداقل پولم ارزشش کمتر ازین نشع

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔