2777
2789

من یک پول ثابتی رو پدرم برام گذاشته تو حساب که برای آیندمه اما چون بلند مدته نمیتونم بهش دست بزنم فقط ماهی ۳ تومن سود میاد روش که از سودش استفاده میکنم پیش این خونه ام که الان گرفتم هست که ۶۰ تومنه ولی سال دیگه فکر نکنم با همین پول بتونم تمدید کنم همش اجاره میخواد در صورتی که میتونم رهن کامل کنم.

یعنی پول ما ارزش نداره .... بعد عید خواستیم ی کم خونه امون بزرگ کنیم نشد . پولمون هم موند تو بانک ار ...

منم میخوام برم طلا بخرم .بیخودی پولتو تو بانک نزار ارزشش هر روز کمتر میشه . برو پولتو بگیر یا دلار بخر با شمش

سوال حقوقی دارید درخواست بدید بپرسید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش همه انصاف شوهره منو شمارو داشتن .منم گفتم دلار بخریم اونموقه که 5 تومن بود شوهرم گفت نمیخوام تو ...

تازه پسرخاله همسرم میگفت رئیس ما امریکایی دلار 7 هزار تومن میشه اون تو شرکت شیلتون کار می کنه .. میگفت دلار بخرید با اینکه میدونستیم اما همسرم گفت من پول حروم از گلوم پایین نمیره حتی نزاشت من بخرم. جاریم رفت خرید قبل عید   الان دلار ده تومن شده تا 15 تومن هم میره.. ی کارگر با ماهی یک میلیون و دویست تومن با دو تا بچه چطوری زندگی کنه ؟؟؟؟؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
تازه پسرخاله همسرم میگفت رئیس ما امریکایی دلار 7 هزار تومن میشه اون تو شرکت شیلتون کار می کنه .. میگ ...

همونایی که میخرن باعث بی ثباتی میشن عیبی نداره خدای ماهم بزرگه ❤

من یک پول ثابتی رو پدرم برام گذاشته تو حساب که برای آیندمه اما چون بلند مدته نمیتونم بهش دست بزنم فق ...

اهاااا پدر تو يچيزي برات گذاشت اما پدر من فقط يه خونه داده بهم كه البته خيلي خيلي گرونه از .٤ مليارد بالاتر

اهاااا پدر تو يچيزي برات گذاشت اما پدر من فقط يه خونه داده بهم كه البته خيلي خيلي گرونه از .٤ مليارد ...

خوب اینهم که خیلی خوبه خونه به نام داشته باشی من متاسفانه خونه تو تهران به نام ندارم اما هم زمین هم ویلا تو شمال به نام دارم. پدر هایی مثل پدرهای من و شما اینکه به فکر آینده بچه هاشون بودن و هستن عالیه قدرشون رو بدونید.

تو سر منم بریز منم فروختم

تو سر منم بریز

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........