2777
2789
اینجوری که تو داری میگی داری سرمایه کشورو میبری با خودت😂😂😐😐😐😐

داره دروغ میگه عکسی ک دیشب داد من زدم گوگل تو گرند کانال ونیز عکس گرفته بعد میگه قاطی کردم رفتم مونیخ یا ونیز

حتی ایگوانا وبقیه هم گفتن ونیزه نه مونیخ

تحصیلاتشم دیپلمه اس بقول خودش بیسواده فرق ونیز و مونیخو نمیفهمه

هنوزم ب دروغاش ادامه میده اون عده ای ک حرفشو باور کردن موندم چرا

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فقط اومدم بهت بگم دروغگو و برم😂 وگرنه رو دلم ميموند اخيش😪

بخدا دیشب عکس یکی از دوستان کاربری قدیمی رو گذاشت هر چی اون کاربر میگفت عکس دوستمه گفت نه شبیه منه

بعد ما گفتیم اینجا ک رفتی کجاس گفت مونیخ همه گفتن ونیزه گفت بیسوادم ببخشبد فرقشو نمیدونم قاطی کردم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیشب عکس یکی از دوستان کاربری قدیمی رو گذاشت هر چی اون کاربر میگفت عکس دوستمه گفت نه شبیه منه ...

اره تاپيك اونم ديدم ميگف از عكس دوستم سواستفاده كرده

بيخيال عزيزم اينجور ادما فقط اينجا رو دارن پز بدن 

بزار فك كنه سرمايه داره دلش خوش بشه😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
توهم داره بچگی  توی آرزو و خیال پولداری مونده😕

خیلی تابلوئه نتونست جواب بچه ها رو بده قفل کرد بعدشم ب نی نی یار گفت پاک کنه تاپیکشو

تازه وارده و دروغگو و پر از فانتزی

بهش میگم مرد وقیح عکساتو برمیداره اول میگه خاک توسرم بعد بازم عکس میذاره حتی مکان عکساشم بلد نیس کجا رفته

اره تاپيك اونم ديدم ميگف از عكس دوستم سواستفاده كرده بيخيال عزيزم اينجور ادما فقط اينجا رو دارن پز ...

خدا ان شالله بهش بده واقعا عقده شده براش😂😂

ی اپارتمان ب ارزشه نهایت ۱۰۰ت ، ی ۲۰۶ نهایت ۲۵ت،یکم طلا، ۱۳تومنم تو حسابم دارم ینی اینا سرمایه ک نیست کل زندگیمه😂😂😂😂😂 اها اگ رو بچمم حساب کنم ۵تومن می ارزه 🤦🏻‍♀️😐

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
باشه فقط نگين حرامه ما ٢٠٠ مليوني حكم بازي ميكنيم اينجوري توتو ميكردم ١ ملياردير شوهرم داد شرطبندي ف ...

نگیم؟خب حرومه دیگه 

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

کاری با بقیه سرمایه هات ندارم همون 500 میلیون دلار میدونی اصلا چندتا صفر داره؟

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
رازش فانتزی های ذهنشه دیشب کلی عکس از یه نفر داد گفتیم فلان جا ک عکس گرفتی کجاس گفت نمیدونم مونیخه ی ...

فقط میخواد قبح کثافط کاری هایی مثل قمار و بشکنه!

خدا محشورش کنه

تاوقتیکه تقلب می‌کنی!!!تاوقتیکه دنبال پارتی بازیهستی .تاوقتیکه وای‌فای‌ بقیه رو هکمی‌کنی!!تاوقتیکه قوانین عادیشهروندی رو رعایت نمی‌کنی!!تاوقتیکه تو ساعت کاری اداریت کارشخصی می‌کنی باکمال احترام باید بگم غلط می‌کنی ژست انتقاد ازمسئولین می‌گیری. مسئول که از مریخ نمیاد، ازهمین مردمه!!!
ی اپارتمان ب ارزشه نهایت ۱۰۰ت ، ی ۲۰۶ نهایت ۲۵ت،یکم طلا، ۱۳تومنم تو حسابم دارم ینی اینا سرمایه ...

قمار کن نزول کن مثل این خانوم

رازش اینه😕

تاوقتیکه تقلب می‌کنی!!!تاوقتیکه دنبال پارتی بازیهستی .تاوقتیکه وای‌فای‌ بقیه رو هکمی‌کنی!!تاوقتیکه قوانین عادیشهروندی رو رعایت نمی‌کنی!!تاوقتیکه تو ساعت کاری اداریت کارشخصی می‌کنی باکمال احترام باید بگم غلط می‌کنی ژست انتقاد ازمسئولین می‌گیری. مسئول که از مریخ نمیاد، ازهمین مردمه!!!

تاپیک‌دیشبت رو خوندم و الان با حرفای دوستان به این نتیجه گیری رسیدم که بسیار عقده نهفته داری دوست عزیز

بهتره روی آرزوهات فکر کنی تا اینکه نداشته هاتو بیان کنی

موفق باشی✋

اگه پست هام کمه فقط جایی که لازم‌باشه نظر میذارم و خاموش میخونمتون
قمار کن نزول کن مثل این خانوم رازش اینه😕

کی؟ من نخوندم اصن موضوع چیه؟😨😐

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!