2777
2789

سلام صب بخیر 

من دوهفته هست عمل فمتو لیزیک کردم ولی الان چشم چپم تار میبینه چند روزه اصلا نمیتونم  تشخیص بدم ،

چشم راستم عالی میبینه 

کی اینطوری شده ؟امیدی به خوب شدن چشمم هست ؟

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

من

اول دکترم گفت با فمتو دیگه نیازی به لنز و عینک نداری دیدت عالی میشه اما بهتر شد عالی نشد .

شما هم حتما به دکترت مراجعه کن

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول دکترم گفت با فمتو دیگه نیازی به لنز و عینک نداری دیدت عالی میشه اما بهتر شد عالی نشد . شما ...

چشمتون تار نمیبینه اصلا ؟

ما شهرستان هستیم دکترم فاصله داره باهامون واسه 13 وقت داده 

بی نوبت برو بگو‌چشمم مشکل اورژانسی پیدا کرد ه

یا زنگ بزن مشکلتو بگو حداقل شاید قطره ای چیزی بگه بریز

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

اخه منم بدبختانه دیروز رفتم واسه اموزش رانندگی ثبت نام کردم میترسم برم معاینه چشم واسم عینک بنویسه بیچاره شم 😭😭😭😭😭😭

چشمتون تار نمیبینه اصلا ؟

تار نه . ولی نتیجه خیلی عالی نیست.

از عینک و لنز استفاده نمی کنم اما اگه بخوام خیلی عالی ببینم‌باید استفاده کنم

اخه منم بدبختانه دیروز رفتم واسه اموزش رانندگی ثبت نام کردم میترسم برم معاینه چشم واسم عینک بنویسه ب ...

نه دیگه الان نرو معاینه ،بگو تازه عمل کردم 

ما شهرستان هستیم دکترم فاصله داره باهامون واسه 13 وقت داده 

نمیشه به منش اش زنگ بزنی؟مشکلتو بگی

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
اخه بنظرتون قبول میکنن ؟

یه کم شلوغش کن بگو شاید چشمم عفونت کرده خیلی ناجوره ... اول زنگ بزن . اگه نشد نمی دونم چی بگم آخه راهتم دوره ریسک داره شایدم نذارن اما اگه خیلی اوضاع چشمت بده باید بری و سمج بشی بگی راهم دوره اما مجبور شدم بیام ، باییید دکترو ببینم، فردا چشمم طوری بشه کی جوابگوهه؟از این شلوغ کاریاا😉😁

منم چشمام خیلی ضعیفه دکتر گفت عمل فمتو میتونی انجام بدی... میخاسم بدونم یعنی این عمل چشم رو کاملا خو ...

از دکترت بپرس

هر چشمی فرق دار ه

من تجربمو گفتم👆

البته من قبلش عمل قوز قرنیه هم داشتم